주제분류(KDC/DDC) |
음료기술
|
165
|
1
|
|
식품과 식료
|
1,506
|
1
|
|
주제어 |
Sesame indicum L
|
1
|
1
|
|
defatted soybean
|
1
|
1
|
|
glycine max(L.)
|
1
|
1
|
|
Glycine max (L.)
|
2
|
1
|
|
Populus Tomentiglandulosa
|
2
|
1
|
|
Practical tasks of school saf ...
|
2
|
1
|
|
Principles of safety educatio ...
|
2
|
1
|
|
relations publiques
|
2
|
1
|
|
s de relations publiques
|
2
|
1
|
|
sesame indicum l.
|
2
|
1
|
|
setidens Nakai
|
2
|
1
|
|
스포츠 시민성교육
|
2
|
1
|
|
pectolinarin
|
6
|
2
|
|
서울형 혁신학교
|
5
|
1
|
|
nutritionalcomponent
|
13
|
2
|
|
마왕
|
7
|
1
|
|
교사의 자율성
|
9
|
1
|
|
total flavonoid content
|
19
|
2
|
|
미셸 투르니에
|
10
|
1
|
|
cirsiumsetidensnakai
|
11
|
1
|
|
functionalmaterial
|
13
|
1
|
|
total phenol content
|
15
|
1
|
|
비판적 페다고지
|
18
|
1
|
|
bioconversion
|
60
|
3
|
|
total phenolic content
|
21
|
1
|
|
jerusalemartichoke
|
22
|
1
|
|
lignan
|
24
|
1
|
|
total phenolic content
|
25
|
1
|
|
nutritional components
|
30
|
1
|
|
교육과정 통합
|
30
|
1
|
|
isoflavone
|
81
|
2
|
|
method validation
|
43
|
1
|
|
C
|
65
|
1
|
|
중국 시장
|
65
|
1
|
|
pr
|
70
|
1
|
|
phenolic compounds
|
91
|
1
|
|
physicochemical characteristi ...
|
92
|
1
|
|
초등체육
|
147
|
1
|
|
antioxidant activity
|
1,042
|
6
|
|
교육과정 재구성
|
169
|
1
|
|
혁신학교
|
256
|
1
|
|
계 |
|
4,151 |
54 |
|
* 주제로 분류 되지 않은 논문건수 |
|
0 |
|