주제분류(KDC/DDC) |
음료기술
|
165
|
1
|
|
주제어 |
soy-yogurt
|
1
|
1
|
|
Brown soymilk
|
2
|
1
|
|
Glycine max (L.)
|
2
|
1
|
|
Practical tasks of school saf ...
|
2
|
1
|
|
Principles of safety educatio ...
|
2
|
1
|
|
Trompe Loeil
|
2
|
1
|
|
스튜디오 수업
|
2
|
1
|
|
스포츠 시민성교육
|
2
|
1
|
|
콩고기
|
2
|
1
|
|
lactobacillusplantarump1201
|
7
|
2
|
|
Soy-yogurt
|
4
|
1
|
|
soybeanmeat
|
4
|
1
|
|
갈색콩 두유
|
4
|
1
|
|
두유 요구르트
|
4
|
1
|
|
생균제제
|
5
|
1
|
|
디지털프린팅
|
9
|
1
|
|
이소플라본
|
20
|
2
|
|
비판적 페다고지
|
18
|
1
|
|
Isoflavone
|
24
|
1
|
|
Textile Design
|
26
|
1
|
|
isoflavones
|
26
|
1
|
|
프로토타이핑
|
28
|
1
|
|
Probiotic
|
39
|
1
|
|
isoflavone
|
81
|
2
|
|
method validation
|
43
|
1
|
|
지방산
|
53
|
1
|
|
amino acids
|
57
|
1
|
|
아미노산
|
55
|
1
|
|
bioconversion
|
60
|
1
|
|
fatty acids
|
85
|
1
|
|
probiotic
|
81
|
1
|
|
텍스타일 디자인
|
92
|
1
|
|
초등체육
|
147
|
1
|
|
패션
|
139
|
1
|
|
디자인교육
|
190
|
1
|
|
항산화
|
490
|
2
|
|
antioxidant
|
1,336
|
3
|
|
antioxidant activity
|
1,042
|
1
|
|
계 |
|
4,351 |
45 |
|
* 주제로 분류 되지 않은 논문건수 |
|
0 |
|