주제분류(KDC/DDC) |
지리
|
1,320
|
7
|
|
주제어 |
Teaching factor
|
1
|
1
|
|
jobsystem
|
2
|
2
|
|
직무제도
|
2
|
2
|
|
Participation continuance int ...
|
2
|
1
|
|
cookingplay
|
2
|
1
|
|
cookingtherapy
|
2
|
1
|
|
jobevaluation
|
4
|
2
|
|
직무평가
|
5
|
2
|
|
Chungbuk area
|
3
|
1
|
|
Cooking education service
|
3
|
1
|
|
교수요인
|
3
|
1
|
|
mediating role
|
7
|
2
|
|
Service agility
|
4
|
1
|
|
요리치료
|
4
|
1
|
|
핵무장해제캠페인
|
4
|
1
|
|
Educational facilities
|
5
|
1
|
|
조리교육서비스
|
5
|
1
|
|
Lifelong education center
|
6
|
1
|
|
foodarttherapy
|
6
|
1
|
|
foodtherapy
|
6
|
1
|
|
직접행동
|
8
|
1
|
|
japaneserestaurant
|
9
|
1
|
|
organizational committment
|
19
|
2
|
|
전남지역
|
19
|
2
|
|
푸드테라피
|
11
|
1
|
|
fastfood
|
23
|
2
|
|
jeonnam
|
25
|
2
|
|
employment type
|
28
|
2
|
|
평생교육원
|
15
|
1
|
|
Educational environment
|
18
|
1
|
|
Education satisfaction
|
19
|
1
|
|
패스트푸드
|
38
|
2
|
|
충북지역
|
25
|
1
|
|
푸드아트테라피
|
25
|
1
|
|
요리활동
|
26
|
1
|
|
참여지속의도
|
26
|
1
|
|
Career decision
|
28
|
1
|
|
working environment
|
57
|
2
|
|
Ego-resilience
|
32
|
1
|
|
교육시설
|
61
|
1
|
|
교육만족
|
66
|
1
|
|
고용형태
|
146
|
2
|
|
직무환경
|
193
|
2
|
|
교육환경
|
110
|
1
|
|
품질
|
132
|
1
|
|
customer orientation
|
279
|
2
|
|
진로결정
|
153
|
1
|
|
Quality
|
255
|
1
|
|
customer loyalty
|
451
|
2
|
|
고객 충성도
|
471
|
2
|
|
service quality
|
773
|
2
|
|
고객지향성
|
720
|
2
|
|
Job stress
|
483
|
1
|
|
customer satisfaction
|
831
|
2
|
|
고객만족
|
1,321
|
2
|
|
Job satisfaction
|
928
|
1
|
|
매개효과
|
2,588
|
2
|
|
서비스 품질
|
1,428
|
2
|
|
조직몰입
|
2,561
|
2
|
|
계 |
|
15,797 |
90 |
|
* 주제로 분류 되지 않은 논문건수 |
|
0 |
|