-
공동연구자(
20)
-
Kim, Sejeong
5건
-
Lee, Heeyoung
5건
-
Lee, Jeeyeon
5건
-
Lee, Soomin
5건
-
Yoon, Yohan
5건
-
Ha, Jimyeong
4건
-
Oh, Hyemin
4건
-
Kim, Yujin
2건
-
Lee, Yewon
2건
-
Kim, Hyeji
1건
-
Kim, Kyungmi
1건
-
Lee, Panho
1건
-
Lee, Su Jung
1건
-
김경미
1건
-
김세정
1건
-
윤요한
1건
-
이수민
1건
-
이지연
1건
-
이희영
1건
-
최유경
1건
'Choi, Yukyung'의 연구자 점유율
논문점유율 요약
동일주제 총논문수 |
주제별 연구자 총논문수 |
연구자점유율(주제별 연구자점유율의 평균) |
1,418 |
20 |
|
연구자 점유율
주제 |
주제별 논문수 |
주제별 연구자논문수 |
주제별 연구자점유율 |
주제분류(KDC/DDC) |
음식과 음료
|
1,050
|
5
|
|
주제어 |
Citrus fruits extract
|
2
|
1
|
|
Fresh-cut cabbage
|
2
|
1
|
|
Hydrophobic filtration
|
2
|
1
|
|
Slaughterhouses
|
3
|
1
|
|
Grapefruit seed extract
|
4
|
1
|
|
bacterial growth
|
6
|
1
|
|
Kinetic model
|
10
|
1
|
|
Meat product
|
11
|
1
|
|
Probabilistic model
|
11
|
1
|
|
Enrichment
|
16
|
1
|
|
Multiplex PCR
|
16
|
1
|
|
Antimicrobial effect
|
21
|
1
|
|
bacillus cereus
|
70
|
1
|
|
listeria monocytogenes
|
74
|
1
|
|
software
|
120
|
1
|
|
계 |
|
1,418 |
20 |
|
* 주제로 분류 되지 않은 논문건수 |
|
0 |
|
'Choi, Yukyung'의 발표논문(5)
-
-
-
-
Antimicrobial Effect of Phytochemicals to Listeria monocytogenes Isolated from Slaughterhouses
Choi, Yukyung
Yoon, Yohan
Oh, Hyemin
Lee, Yewon
Lee, Soomin
Lee, Jeeyeon
Lee, Heeyoung
Kim, Yujin
Kim, Sejeong
Kim, Hyeji
Ha, Jimyeong
The Korean Society of Food Hygiene and Safety
[2018]
-
Combination of Hydrophobic Filtration and Enrichment Methods for Detecting Bacillus cereus in Fresh-Cut Cabbage
Choi, Yukyung
Yoon, Yohan
Oh, Hyemin
Lee, Yewon
Lee, Su Jung
Lee, Soomin
Lee, Jeeyeon
Lee, Heeyoung
Kim, Yujin
Kim, Sejeong
Ha, Jimyeong
The Korean Society of Food Hygiene and Safety
[2018]