Polymer Hydrogels Formulated with Various Cross-Linkers for Food-Surface Application to Control Listeria monocytogenes
-
공동연구자(42)
-
Yoon, Yohan
8건
-
Ha, Jimyeong
7건
-
Oh, Hyemin
7건
-
Kim, Sejeong
6건
-
Lee, Heeyoung
6건
-
Lee, Soomin
6건
-
Choi, Yukyung
5건
-
윤요한
3건
-
이지연
3건
-
Kim, Young-Mog
2건
-
Kim, Yujin
2건
-
Lee, Yewon
2건
-
Park, Kwon-Sam
2건
-
Shin, Il-Shik
2건
-
박권삼
2건
-
신일식
2건
-
오혜민
2건
-
Choi, Seul Ki
1건
-
Choi, Yukyoung
1건
-
Kim, Hyeji
1건
-
Kim, Kyungmi
1건
-
Kwon, Hoonjeong
1건
-
Lee, Panho
1건
-
Lee, Su Jung
1건
-
Lee, Youngwon
1건
-
Park, Jong-eun
1건
-
Seo, Jung-eun
1건
-
권훈정
1건
-
김경미
1건
-
김세정
1건
-
김영목
1건
-
김영목
1건
-
박종은
1건
-
서정은
1건
-
이수민
1건
-
이영원
1건
-
이지연
1건
-
이희영
1건
-
최슬기
1건
-
최유경
1건
-
하지명
1건
-
하지명
1건
'Lee, Jeeyeon'의 연구자 점유율
논문점유율 요약
동일주제 총논문수 |
주제별 연구자 총논문수 |
연구자점유율(주제별 연구자점유율의 평균) |
2,422 |
37 |
|
연구자 점유율
주제 |
주제별 논문수 |
주제별 연구자논문수 |
주제별 연구자점유율 |
주제분류(KDC/DDC) |
음식과 음료
|
1,050
|
9
|
|
주제어 |
Citrus fruits extract
|
2
|
1
|
|
Fresh-cut cabbage
|
2
|
1
|
|
Hydrophobic filtration
|
2
|
1
|
|
Total Diet Study
|
3
|
1
|
|
Slaughterhouses
|
3
|
1
|
|
Grapefruit seed extract
|
4
|
1
|
|
n-nitrosamine
|
4
|
1
|
|
Raw oyster
|
5
|
1
|
|
bacterial growth
|
6
|
1
|
|
seasquirt
|
9
|
1
|
|
Kinetic model
|
10
|
1
|
|
vibrio cholerae
|
20
|
2
|
|
Bioaccumulation
|
11
|
1
|
|
Meat product
|
11
|
1
|
|
Probabilistic model
|
11
|
1
|
|
Enrichment
|
16
|
1
|
|
Multiplex PCR
|
16
|
1
|
|
Antimicrobial effect
|
21
|
1
|
|
vibrio vulnificus
|
58
|
2
|
|
Predictive model
|
36
|
1
|
|
bacillus cereus
|
70
|
1
|
|
listeria monocytogenes
|
74
|
1
|
|
software
|
120
|
1
|
|
risk assessment
|
452
|
2
|
|
distribution
|
406
|
1
|
|
계 |
|
2,422 |
37 |
|
* 주제로 분류 되지 않은 논문건수 |
|
0 |
|
'Lee, Jeeyeon'의 발표논문(9)
-
-
-
-
-
Antimicrobial Effect of Phytochemicals to Listeria monocytogenes Isolated from Slaughterhouses
Choi, Yukyung
Yoon, Yohan
Oh, Hyemin
Lee, Yewon
Lee, Soomin
Lee, Jeeyeon
Lee, Heeyoung
Kim, Yujin
Kim, Sejeong
Kim, Hyeji
Ha, Jimyeong
The Korean Society of Food Hygiene and Safety
[2018]
-
Combination of Hydrophobic Filtration and Enrichment Methods for Detecting Bacillus cereus in Fresh-Cut Cabbage
Choi, Yukyung
Yoon, Yohan
Oh, Hyemin
Lee, Yewon
Lee, Su Jung
Lee, Soomin
Lee, Jeeyeon
Lee, Heeyoung
Kim, Yujin
Kim, Sejeong
Ha, Jimyeong
The Korean Society of Food Hygiene and Safety
[2018]
-
-
-