이산화황(SO2) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향
'
이산화황(SO2) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제 |
|
동일주제 총논문수 |
논문피인용 총횟수 |
주제별 논문영향력의 평균 |
180
|
0
|
|
주제별 논문영향력
논문영향력
주제 |
주제별 논문수 |
주제별 피인용횟수 |
주제별 논문영향력 |
주제분류(KDC/DDC) |
임학, 입업
|
185
|
0
|
|
계 |
|
185
|
0
|
|
* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수 |
0
|
|
'
이산화황(SO2) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향' 의 참고문헌
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
The Korean Pharmacopoeia Tenth Edition, MFDS Notification No. 2013-103
-
Studies on the contents of naturally occurring of sulfite in foods
-
-
Quality changes of dried persimmons to the storage temperature and packing materials
-
Quality change of chill-stored dried persimmons affected by cinnamon extract pre-treatment and packaging condition
-
Postharvest Technology of Horticultural Crops
-
Korea Food Additives Code
-
Inhibitory effects of persimmon (Dispyros kaki) extract and related polyphenol compounds on growth by human lymphoid leukemi cells
-
Extended storage of ‘Red Globe' grapes in modified <TEX>$SO_2$</TEX> generating pads
-
Effect of <TEX>$SO_2$</TEX> generating pad treatments on the quality of dried persimmons during storage
-
Chemical Use in Food Processing and Postharvest Handling: Issues and Alternatives
'
이산화황(SO2) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향'
의 유사주제(
) 논문