감미료의 종류를 달리한 수삼정과의 품질 특성

논문상세정보
' 감미료의 종류를 달리한 수삼정과의 품질 특성' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 식품과 식료
  • ginseng
  • jungkwa
  • moisture content
  • sensory evaluation
  • sugar content
  • sweetener
  • texture
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
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' 감미료의 종류를 달리한 수삼정과의 품질 특성' 의 참고문헌

  • 한국의 상차림
    강인희 효일 : 27 ~ 43 [1999]
  • 한과의 기호성과 수출천략
    박형우 농수산물 무역정보 : 4 ~ 5 [2002]
  • 제조방법을 달리한 수삼 정과의 품질 특성
    조은희 한국조리학회지 20 (3) : 161 ~ 170 [2014]
  • 제조 방법을 달리한 당근 정과의 품질 특성
    김현아 동아시아식생활학회지 24 (2) : 242 ~ 251 [2014]
  • 인삼정과의 제조에 있어 당 종류에 따른 품질학적 특성
    송미란 한국식품영양과학회지 39 (7) : 999 ~ 1004 [2010]
  • 인삼을 첨가한 호박쿠키의 이화학적 및 관능적 특성
    김혜영 한국식품조리과학회지 22 (6) : 855 ~ 863 [2006]
  • 인삼사포닌이 첨가된 돈가스 제품의 이화학적 및 관능적 특성
    조수현 한국동물자원과학회지 45 (4) : 633 ~ 639 [2003]
  • 우리고유의 상차림
    신승미 교문사 : 238 ~ 239 [2005]
  • 올리고당의 첨가 수준을 달리한 녹차다식의 이화학적 관능적 특성 연구
    김희선 한국식생활문화학회지 22 (5) : 615 ~ 620 [2007]
  • 오미자 추출물을 첨가한 도라지와 연근 정과의 품질특성
    권후자 한국식품저장유통학회지 16 (1) : 53 ~ 59 [2009]
  • 당침시간을 달리한 인삼정과의 품질특성
    백진경 한국식품조리과학회지 22 (6) : 792 ~ 798 [2006]
  • 당의 종류를 달리한 연잎 다식의 품질 특성
    양미옥 동아시아식생활학회지 19 (3) : 437 ~ 443 [2009]
  • 당알코올을 첨가한 딸기잼의 품질특성
    박민경 한국식품과학회지 39 (1) : 44 ~ 49 [2007]
  • 감미료의 종류를 달리한 데리야끼소스의 품질 특성
    송청락 한국조리학회지 18 (2) : 197 ~ 205 [2012]
  • 감미료 핸드북
    오성훈 최희숙 효일 : 13 ~ [2002]
  • 가열처리에 따른 인삼의 이화학적 성분변화
    이기동 한국식품영양과학회지 34 (10) : 1572 ~ 1578 [2005]
  • The latest Koran ginseng(chamical constituents and pharmacological effects)
  • The effects of fructooligosaccharide on the quality characteristics of strawberry jam
    Kim MY Korean Society of Food &Cookery Science 16 (6) : 530 ~ 537 [2000]
  • The effect of honey concentration on he quality of honeyed ginseng in the process of manufacturing honeyed ginseng
    Kim HJ Korean J Ginseng Sci 9 : 128 ~ 134 [1985]
  • The annuals of trade statistics
  • Sensory and mechanical characteristics of wax gourd Jungkwa by different recipes
    Lee HG Korean Journal of Society Food Cookery Science 17 : 412 ~ 420 [2001]
  • Present statues of red ginseng products and its manufacturing process
    Ryu GH Food Industry and Nutrition 3 (1) : 209 ~ 214 [2010]
  • Manufacture and physiological functionalities of traditional ginseng liquor
    Kim HJ Journal of Ginseng Research 26 (2) : 74 ~ 78 [2002]
  • Ginseng-whey beverage production and sensory properties
    Kee HJ J Korean Soc Food Nutr 22 (2) : 202 ~ 207 [1993]
  • Effects of emulsifiers, sorbitol, polydextrose, and crystalline cellulose on the texture of reduced-calorie cakes
    Kamel BS J Texture Studies 19 : 307 ~ 320 [1988]
  • Effect of oligosaccharide addition on gelatinization and retrogradation of backsulgies
    Yoo GN Korean Society of Food &Cookery Science 17 (2) : 156 ~ 163 [2001]
  • Effect of ginseng on the shelf-life of bread
    Kim JS Journal of the Industrial Technology : 325 ~ [1999]
  • Changes in chemical and sensory characteristics of dongchiml juice during fermentation with the addition of Panax ginseng C. A. Meyer
    Oh HI Korean Journal of Ginseng Science 20 (3) : 307 ~ 317 [1996]
  • Bifidobacterium을 이용한 인삼 요구르트의 개발
    한명주 한국식품조리과학회지 21 (5) : 575 ~ 584 [2005]
  • A study on the ingredients preperation method of lotus root jungkwa
    Choi SH J Korean Soc Food Sci Nutr 13 (1) : 42 ~ 50 [1984]
  • A study on the effect of ginseng on quality characteristics of kimchi
    Song TH Korean J Soc Food Cookery Sci 7 (2) : 81 ~ 88 [1991]
  • A study on Nabak-kimchi added fresh ginseng
    Lim HJ Korean J Soc Food Sci 12 (3) : 513 ~ 520 [1996]
  • A study of the physical and sensory characteristics of Ginseng soybean curd prepared with various coagulants
    Kim KT Korean J Food Sci Technol 28 (5) : 965 ~ 969 [1996]