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- 저자 김현영
- 기타서명 A study on difference in the importance of restaurant selection attributes according to eating out situation, self monitoring, and the use of information sources
- 형태사항 149 p.: 삽화: 26 cm
- 일반주기 지도교수: 고재윤, 경희대학교 논문은 저작권에 의해 보호받습니다, 참고문헌: p. 130-136
- 학위논문사항 학위논문(박사)-, 2015. 8, 조리외식경영학과 조리외식경영 전공, 경희대학교 일반대학원 대학원
- DDC 641.7, 22
- 발행지 서울
- 언어 kor
- 출판년 2015
- 발행사항 경희대학교 일반대학원
- 주제어 Eating-out Situation Fine-dinig Restaurant Restaurant Selection Attributes Self?monitoring Use of Information Sources 레스토랑선택속성 외식상황 자기감시성 정보원천 파인다이닝 레스토랑