한국거주 외국인유학생들의 K-Wave, K-Drama, K-Pop 및 K-Friend에 대한 선호도가 한식의 선호도, 만족도 및 재구매의도에 미치는 영향에 관한 연구 - 부산지역을 중심으로 -
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
저자
이미옥
제어번호
105996683
학술지명
韓國食生活文化學會誌
권호사항
Vol.
33
No.
6
[
2018
]
발행처
한국식생활문화학회
발행처 URL
http://www.food-culture.or.kr
자료유형
학술저널
수록면
501-511
언어
Korean
출판년도
2018
등재정보
KCI등재
판매처
'
한국거주 외국인유학생들의 K-Wave, K-Drama, K-Pop 및 K-Friend에 대한 선호도가 한식의 선호도, 만족도 및 재구매의도에 미치는 영향에 관한 연구 - 부산지역을 중심으로 -' 의 참고문헌
The effects of selection attributes on Korean wave drama -Case of Korea food image attitude
The effect of attributes of the Korean restaurant selection on the Chineses customer’s satisfaction and the revisit intention
The Korean Americans’knowledge on Korean traditional foods (II)-preference and frequency
Influences of globalization factors of Korean food on country Image, attitudes and product buying intention toward Korea of Chinese and Japanese
Foreigners in Korean’s adaptation to Korean food and globalization of Korean food
Foreign consumers' preference and evaluation on Korean food
Effects of “the Korean Wave” on selection attribute and user satisfaction of Korean restaurant ñFocus on Ji Nan Shi in Shan Dong Sheng
Analysis on relationships among foreign tourists'perceived image, preference, and intention to consume Korean food by scale development for brand image of Korean food
A study on the effect of Korea's food service company”s characteristics of menu selection on customer satisfaction and customer”s intention for return visit. -Focusing on Korean restaurants in Shanghai, China
A Study on the reasons for the success Of <Daejanggeum>-The impact of <Daejanggeum> on Chinese popular culture
A Study of K-pop Brand’s brand equity: Focusing on Chinese consumers
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한국거주 외국인유학생들의 K-Wave, K-Drama, K-Pop 및 K-Friend에 대한 선호도가 한식의 선호도, 만족도 및 재구매의도에 미치는 영향에 관한 연구 - 부산지역을 중심으로 -'
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