다수성 통일형을 포함한 벼 품종이 쌀미음 품질특성에 미치는 영향
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다수성 통일형을 포함한 벼 품종이 쌀미음 품질특성에 미치는 영향' 의 참고문헌
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가공밥 제조를 위한 밥의 식미 및 식감특성 평가
Ahn, Eok-Keun
Jeon, Yong Hee
Kim, Mi-Jung
Lee, Choon Ki
Lee, Jeong Heui
Oh, Sea-Kwan
Park, Hye Young
Sim, Eun-Yeong
Won, Yong-Jae
Woo, Koan Sik
김미정
박혜영
심은영
안억근
오세관
우관식
원용재
이정희
이춘기
전용희
[2017]
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Viscosity of rice flour: A rheological and biological study
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Texture of cooked rice and molecular weight distribution of rice amylose
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Strategy for developing rice processing industry
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Optimization for the preparation conditions of instant rice gruel using oyster mushroom and brown rice
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Korea Agro-Fisheries & Food Trade Corporation Food Information Statistics System
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Effect of soaking on wet-milling of rice
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Current status and perspectives in varietal improvement of rice cultivars for high-quality and value-added products
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Characterization of starch from pearl millets
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다수성 통일형을 포함한 벼 품종이 쌀미음 품질특성에 미치는 영향'
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