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혼합잡곡의 항산화 물질과 기호도
이경행
2015년
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도
공유도
영향력
논문상세정보
저자
이경행
주제어
antioxidant component
mixed cereals
sensory evaluation
참고문헌( 25)
유사주제 논문( 1,910)
식품과 식료 1,505건
sensory evaluation 404건
antioxidant component 1건
인용/피인용
혼합잡곡의 항산화 물질과 기호도
' 혼합잡곡의 항산화 물질과 기호도' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제
식품과 식료
antioxidant component
mixed cereals
sensory evaluation
동일주제 총논문수
논문피인용 총횟수
주제별 논문영향력의 평균
1,878
0
0.0%
자세히
주제별 논문영향력
논문영향력
주제
주제별 논문수
주제별 피인용횟수
주제별 논문영향력
주제분류(KDC/DDC)
식품과 식료
1,506
0
0.0%
주제어
antioxidant component
2
0
0.0%
mixed cereals
1
0
0.0%
sensory evaluation
405
0
0.0%
계
1,914
0
0.0%
* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수
0
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' 혼합잡곡의 항산화 물질과 기호도'
의 참고문헌
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윤경영
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[2010]
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[2004]
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[2012]
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[2012]
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[2008]
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[2006]
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[2010]
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[2007]
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[2011]
Tocopherol and Tocotrienol Contents of Vegetable Oils, Margarines,Butters, and Peanut Butters Consumed in the Korean Diet
이선미
Food Science and Biotechnology 15 (2) : 183 ~ 188
[2006]
The effect of ascorbic acid on th changes in amounts of pyridinoline from bone collagen during in vitro aging
Kim MH
J Korean Soc Food Sci Nutr 26 : 501 ~ 506
[1997]
Stimulation of collagen secretion by ascorbate as a result of increased proline hydroxylation in chick embryo fibroblasts
Blanck TJJ
Arch Biochem Biophys 171 : 259 ~ 267
[1975]
Selected reaction of L-ascorbic acid related to foods
Liao ML
Food Technol 41 : 104 ~ 107
[1987]
Official Methods of Analysis
A. O. A. C
Association of Official Analytical Chemist
[1990]
Methods of Enzymatic Analysis
Bergmeyer HU
Academic Press : 860 ~ 864
[1974]
Isolation and identification of novel tocotrienols from rice bran with hypocholesterolemic, antioxidant and antitumor properties
Qureshi AA
J Agric Food Chem 48 : 3130 ~ 3140
[2000]
Food Chemistry
Steven RT
Marcel Dekker : 477 ~ 544
[1985]
Ethanol-induced lipid peroxidation and oxidative stress in extrahepatic tissues
Nordmann R
Alcohol & Alcoholism 25 : 231 ~ 237
[1990]
Current status and development plan of domestic cereal industry
Jung YJ
Food Preserv & Processing Indust 12 : 31 ~ 39
[2013]
Comparison of the free radical scavenging activity of propolis from several region of Argentina
Moreno MN
J Enthnopharmacol 71 : 109 ~ 114
[2000]
Changes of Antioxidant Capacity, Total Phenolics, and Vitamin C Contents During Rubus coreanus Fruit Ripening
Youngki Park
Food Science and Biotechnology 17 (2) : 251 ~ 256
[2008]
Are indices of free radical damage related to exercise intensity
Lovlin R
Eur J Appl Physiol Occup Physiol 56 : 313 ~ 316
[1987]
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