조리방법에 따른 가금류의 부위별 지용성 영양성분 함량 변화 조사

논문상세정보
' 조리방법에 따른 가금류의 부위별 지용성 영양성분 함량 변화 조사' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 식품과 식료
  • alpha-tocopherol
  • cholesterol
  • cookingmethod
  • poultry
  • retinol
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
1,683 0

0.0%

' 조리방법에 따른 가금류의 부위별 지용성 영양성분 함량 변화 조사' 의 참고문헌

  • 직접 검화법을 이용한 조제분유의 콜레스테롤 분석법 개발
    김진만 한국축산식품학회지 31 (6) : 944 ~ 951 [2011]
  • 여대생에서 비타민 A 섭취 현황 및 급원식품 조사
    연지영 대한지역사회영양학회지 17 (1) : 14 ~ 25 [2012]
  • 비타민 E: α-토코페롤 대 그외 비타민 E
    조성희 Journal of Nutrition and Health 43 (3) : 304 ~ 314 [2010]
  • The Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES V-3) : 386 ~ 391
  • Study for retionl/mesoporous silica nano hybrid materials
    Ji HG Sung Kyun Kwan University [2005]
  • Postmortem changes in the physico-chemical characteristics of Korean native chicken
    Sung SK K J Poult Sci 25 : 55 ~ 64 [1998]
  • NLS Standard Operating Procedure Analytical Methods : 73 ~ 83
  • Food standard code
  • Efficient synthesis and self assembling property of retinyl ether
    Hong IS Myong Ji University [2007]
  • Dietary reference intakes forKoreans
    The Korean Nutrition Society Hanareum Publisher [2005]
  • Comparison of meat quality characteristic and fatty acid composition of broiler chicken. Korean native chicken and broiler duck distributed in Korean markets
    Choi JS Korean J Poult Sci 11 : 108 ~ 110 [2012]
  • Analysis of dine-out consumption behavior based on consumers' well-being dietary life pursuit attitude
    Choi MK Ewah Womans University [2011]
  • A study on rheology of the rib-eye cooked by cooking method and cooking utensil
    Park JS Korean J Human Ecol 7 : 21 ~ 31 [2004]
  • 3-점 검량선과 표준물 첨가법을 이용한 혈청 콜레스테롤의 분석에 관한 연구
    안태호 을지대학교 보건대학원 [2013]