Effect of Thickener Type on the Rheological Properties of Hot Thickened Soups Suitable for Elderly People with Swallowing Difficulty
'Byoungseung Yoo'의 연구자 점유율
논문점유율 요약
동일주제 총논문수 |
주제별 연구자 총논문수 |
연구자점유율(주제별 연구자점유율의 평균) |
295 |
15 |
|
연구자 점유율
주제 |
주제별 논문수 |
주제별 연구자논문수 |
주제별 연구자점유율 |
주제어 |
line-spreadtest
|
1
|
1
|
|
simulation (모사)
|
1
|
1
|
|
thickenedjuice
|
1
|
1
|
|
thickenedsoup
|
1
|
1
|
|
food thickener
|
3
|
2
|
|
flow property
|
2
|
1
|
|
salivary reaction time
|
2
|
1
|
|
swallowing difficulty
|
3
|
1
|
|
thickener
|
7
|
1
|
|
rheological property
|
40
|
1
|
|
viscosity
|
167
|
3
|
|
dysphagia
|
67
|
1
|
|
계 |
|
295 |
15 |
|
* 주제로 분류 되지 않은 논문건수 |
|
0 |
|
'Byoungseung Yoo'의 발표논문(3)