Characterisation of fungal contamination sources for use in quality management of cheese production farms in Korea
'Kandasamy, Sujatha'의 연구자 점유율
논문점유율 요약
동일주제 총논문수 |
주제별 연구자 총논문수 |
연구자점유율(주제별 연구자점유율의 평균) |
1,856 |
5 |
|
연구자 점유율
주제 |
주제별 논문수 |
주제별 연구자논문수 |
주제별 연구자점유율 |
주제분류(KDC/DDC) |
축산
|
1,852
|
1
|
|
주제어 |
Cheese Ripening Rooms
|
1
|
1
|
|
Contaminant Sources
|
1
|
1
|
|
Dairy Farms
|
1
|
1
|
|
Fungal Diversity
|
1
|
1
|
|
계 |
|
1,856 |
5 |
|
* 주제로 분류 되지 않은 논문건수 |
|
0 |
|
'Kandasamy, Sujatha'의 발표논문(1)