Effect of Fat Level and the Ripening Time on Quality Traits of Fermented Sausages
-
공동연구자(16)
-
Chung, Ku-Young
3건
-
Jo, Cheorun
2건
-
Choe, Ju-Hui
1건
-
Hong, Doo-Il
1건
-
Hur, Sun Jin
1건
-
Jang, Kyoung-Hwan
1건
-
Khan, Muhammad Issa
1건
-
Kim, Jung Hyun
1건
-
Kim, Kwan-Woo
1건
-
Kim, Myung-Jick
1건
-
Kim, Sang-Woo
1건
-
Lee, Mooha
1건
-
Lee, Sang-Ok
1건
-
Min, Joong-Seok
1건
-
Nam, Ki Chang
1건
-
Park, Seong-Bok
1건
유사연구자 (20)※활용도순 상위 20명
-
Young Hoon Lee
1건
-
Choi, Changweon
1건
-
Dong-Hoon Shin
1건
-
Grotta, Lisa
1건
-
Ianni, Andrea
1건
-
Innosa, Denise
1건
-
Jo, Cheorun
2건
-
Kim, Byong Wan
1건
-
Kim, Min-Jeong
1건
-
Lee, Bae Hun
1건
-
Lee, Hong Gu
1건
-
Lee, Hyun Jung
1건
-
Lee, Jae-Sung
1건
-
Nejad, Jalil Ghassemi
1건
-
Park, Sung Kwon
1건
-
Piao, Xiang Shu
1건
-
Suksombat, Wisitiporn
1건
-
Sung, Kyung Il
1건
-
Yong, Hae In
1건
-
정사랑
1건
'Yim, Dong-Gyun'의 연구자 점유율
논문점유율 요약
동일주제 총논문수 |
주제별 연구자 총논문수 |
연구자점유율(주제별 연구자점유율의 평균) |
2,410 |
38 |
|
연구자 점유율
주제 |
주제별 논문수 |
주제별 연구자논문수 |
주제별 연구자점유율 |
주제분류(KDC/DDC) |
축산
|
1,852
|
6
|
|
주제어 |
Amino Acid Composition
|
1
|
1
|
|
Curing Salts
|
1
|
1
|
|
Fermented Sausages
|
1
|
1
|
|
Free Amino Acids
|
1
|
1
|
|
Salamis
|
1
|
1
|
|
Crossbred Pig
|
2
|
1
|
|
Physico-chemical Trait
|
2
|
1
|
|
Physicochemical Trait
|
2
|
1
|
|
Ssanseongchonggwanbu
|
2
|
1
|
|
cholesterol oxides
|
2
|
1
|
|
meat processing plants
|
2
|
1
|
|
northern expedition
|
2
|
1
|
|
senior design class
|
2
|
1
|
|
Fat Level
|
3
|
1
|
|
dry-curedham
|
3
|
1
|
|
product size
|
3
|
1
|
|
Nucleotides
|
5
|
1
|
|
elk
|
8
|
1
|
|
microbial contamination
|
8
|
1
|
|
reheating
|
9
|
1
|
|
Fatty Acid Composition
|
13
|
1
|
|
chickenmeat
|
14
|
1
|
|
castration
|
17
|
1
|
|
territorial disputes
|
18
|
1
|
|
Fatty Acids
|
20
|
1
|
|
storage period
|
24
|
1
|
|
total cholesterol
|
31
|
1
|
|
team-based learning
|
43
|
1
|
|
pork
|
45
|
1
|
|
beef
|
54
|
1
|
|
chicken
|
100
|
1
|
|
Meat Quality
|
119
|
1
|
|
계 |
|
2,410 |
38 |
|
* 주제로 분류 되지 않은 논문건수 |
|
0 |
|
'Yim, Dong-Gyun'의 발표논문(6)