삶은 달걀의 부패에 따른 부위별 냄새물질의 발생특성 연구

논문상세정보
' 삶은 달걀의 부패에 따른 부위별 냄새물질의 발생특성 연구' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 위생, 도시, 환경공학
  • boiledegg
  • decay
  • gaschromatography(gc)
  • odorant
  • thermaldesorption(td)
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
1,849 0

0.0%

' 삶은 달걀의 부패에 따른 부위별 냄새물질의 발생특성 연구' 의 참고문헌

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  • 음식물의 악취 황화합물 발생특성 조사:계란, 우유, 고기통조림, 딸기에 대한 사례 연구
    김기현 한국대기환경학회지 29 (5) : 615 ~ 624 [2013]
  • 음식물의 신선한 상태와 부패 과정에서 발생하는 악취물질들의 배출특성 연구: 계란을 중심으로
    조상희 실내환경 및 냄새 학회지 11 (2) : 65 ~ 79 [2012]
  • organic functions test
  • Quantitative analysis of fragrance and odorants released from fresh and decaying strawberries
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  • Quantification of odors and odorants from swine operations in North Carolina
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  • Odor Measurement Review
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  • Malodor Prevention Act
  • Food and Nutrient data system
  • Development of volatile sulfur compounds in heat-shocked and pasteurized milk cheese
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  • Calculation of flame lionization detector relative response factors using the effective carbon number concept
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  • A comparative analysis of malodor samples between direct (olfactometry) and indirect (instrumental) methods
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  • A Simple Approach for Measuring Emission Patterns of Vapor Phase Mercury under Temperature-Controlled Conditions from Soil
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  • A Comparative Study for Odor Control Regulations
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