논문상세정보
' 남극해 크릴 새우의 지방산조성과 무기질 및 비타민함량' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • fattyacidcomposition
  • krill(euphausiasuperba)
  • mineral
  • vitamin
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
158 0

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' 남극해 크릴 새우의 지방산조성과 무기질 및 비타민함량' 의 참고문헌

  • 지방산의 P/S비와 항산화영양소의 보충이 흰쥐의 혈청 지질 농도 및 간의 효소 활성도에 미치는 영향
    강민정 Journal of Nutrition and Health 36 (3) : 245 ~ 254 [2003]
  • 제2형 당뇨병환자에 오메가-3 지방산 투여 후 저밀도지단백분획, 아디포넥틴 및 아포지단백B의 변화
    전혜정 Endocrinology and Metabolism 26 (3) : 218 ~ 224 [2011]
  • 재조합 대장균으로부터 추출‧정제된 베타-카로틴의 주름개선 활성
    조지송 KSBB Journal 23 (6) : 513 ~ 518 [2008]
  • 재조합 대장균으로부터 고순도 베타-카로틴의 추출 및 정제
    조지송 한국미생물·생명공학회지 37 (3) : 231 ~ 237 [2009]
  • 어유의 n-3 지방산이 흰쥐의 골밀도와 골격대사지표에 미치는 영향
    윤군애 Journal of Nutrition and Health 45 (2) : 121 ~ 126 [2012]
  • 산란계 사료첨가제로서 크릴분말의 효과
    김종덕 한국국제농업개발학회지 16 (1) : 110 ~ 116 [2004]
  • 남극 크릴새우의 고액분리 기술개발
    오인환 한국축산시설환경학회 17 (1) : 33 ~ 38 [2011]
  • 급성기 반응중인 육계 병아리의 생산성에 미치는 사료중 크릴 밀의 영향
    고태송 한국동물자원과학회지 46 (2) : 173 ~ 182 [2004]
  • Study on the manufacturing of chitosan using krill (Euphausia superba Dana) and quality characteristics
    Kim, D. S. J. Kor. Soc. Agric. Chem. Biotechnol. 43 (4) : 309 ~ 313 [2000]
  • Status and prospect of antarctic krill fisheries
    Kim, S. A. Ocean Policy Research 10 (2) : 419 ~ 444 [1995]
  • Role of β-carotene in ameliorating the cadmium-induced oxidative stress in rat brain and testis
    El-Missiry, M. A. J. Biochem. Molecular Toxicology 14 (5) : 238 ~ 243 [2000]
  • Proximate and lipid analyses of krill (Euphausia species) and red crab (Pleuroncodes planipes)
    Pierce, R. W. J. Agr. Food Chem. 17 (2) : 367 ~ 369 [1969]
  • Processing of intermediate product(krill paste)derived from krill, J. Kor. fisheries society
    Lee, E. H. J. Kor. fisheries society 18 (3) : 195 ~ 205 [1985]
  • Preparation and stablility of sodium alginate beads containing β-carotene
    Go, K. M. J. Kor. Pharm. Sci. 29 (4) : 323 ~ 327 [1999]
  • Gelation of protein recovered from whole antarctic krill (Euphausia superba) by isoelectric solubilization/precipitation as affected by functional additives
    Chen, Y. C. J. Agric. Food Chem. 55 : 1814 ~ 1822 [2007]
  • Food standards codex
    Korea Food and Drug Association Korean Foods Industry Assocoation : 367 ~ 385 [2005]
  • Fish-oil esters of plant sterols differ from vegetable-oil sterol esters in triglycerides lowering, carotenoid bioavailability and impact on plasminogen activator inhibitor-1 (PAI-1) concentrations in hypercholesterolemic subjects
    Jones, P. JH. Lipids in Health and Disease 6 (28) : 1 ~ 9 [2007]
  • Distribution of heavy metals in soils of Shihwa tidal freshwater marshes
    Yon, S. I. Kor. J. Ecol. 26 : 65 ~ 70 [2003]
  • Beyond blood lipids: phytosterols, statins and omega-3 polyunsaturated fatty acid therapy for hyperlipidemia
    Micallef, M. A. J. Nutr. Biochem. 20 : 927 ~ 939 [2009]
  • Antioxidant reactions of β-carotene: identification of carotenoidradical adducts
    Liebler, D. C. Chem. Res. Toxicol. 9 : 8 ~ 11 [1996]
  • Antioxidant activity of β-Carotene- Related carotenoids in solution
    Terao, J. Lipids 24 (7) : 659 ~ 661 [1989]
  • Amino acid and mineral composition of protein and other components and their recovery yields from whole antarctic krill (Euphausia superba) using isoelectric solubilization/precipitation
    Chen, Y. C. J. Food Science 74 (2) : 31 ~ 39 [2009]
  • A rapid method of total lipid extraction and purification
    Bligh, E. G. Can. J. Biochem. Physiol. 37 : 911 ~ 917 [1959]