도자기와의 물성 비교를 통한 옹기의 기공 형성 원인 분석

' 도자기와의 물성 비교를 통한 옹기의 기공 형성 원인 분석' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 요업 및 동계공업
  • gaspermeation
  • ironoxide
  • onggi
  • particle size
  • pore
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
354 0

0.0%

' 도자기와의 물성 비교를 통한 옹기의 기공 형성 원인 분석' 의 참고문헌

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  • Scientific Analysis of Onggi and its Porous Characteristics
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  • Quality evaluation of Korean soy sauce fermented in Korean earthenware (Onggi) with different glazes
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  • Microstructure, Crystalline Phases and Pore Morphology of Onggi
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  • Increased Quality and Functionality of Kimchi When Fermented in Korean Earthenware
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  • Dissolution of Iron in Silicate Melts
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  • Breathing Pottery, Onggi
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  • A Study on the Gilgurut
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  • A Study of Preservation of Manufacturing Techniqueon Korean Traditional Pottery ‘Onggi’
    H. Y. Kim Kongju National University [2008]