효소(Protopectinase) 처리한 대두가 세포내 멜라닌 생성에 미치는 영향

논문상세정보
' 효소(Protopectinase) 처리한 대두가 세포내 멜라닌 생성에 미치는 영향' 의 주제별 논문영향력
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논문영향력 요약
주제
  • 식품과 식료
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' 효소(Protopectinase) 처리한 대두가 세포내 멜라닌 생성에 미치는 영향' 의 참고문헌

  • 흑마늘의 항산화 활성
    한국식품영양과학회지 37 (8) : 965 ~ 971 [2008]
  • 한약재의 물 추출물이 당대사 관련 효소와 항산화 활성에 관한 연구
    한국식품영양과학회지 37 (5) : 542 ~ 547 [2008]
  • 포도씨 추출물과 분획물의 Tyrosinase 저해활성
    한국식품영양과학회지 37 (12) : 1679 ~ 1683 [2008]
  • 초고압 추출 공정에 의한 당귀 추출물의 미백 및 자외선 차단 효과
    한국약용작물학회지 16 (4) : 255 ~ 260 [2008]
  • 연잎, 연꽃 및 연꽃 수술 추출물의 Tyrosinase 활성억제 및 Melanin 생성억제에 의한 미백 효과
    대한본초학회지 22 (4) : 87 ~ 94 [2007]
  • 쇠비름 추출물의 미백 및 항노화, 항염증 효과
    KSBB Journal 24 (4) : 397 ~ 402 [2009]
  • 상백피 추출물의 항산화 활성 및 미백효과
    한국자원식물학회지 22 (2) : 145 ~ 151 [2009]
  • 비파 잎 추출물의 항산화 및 항균활성
    한국식품영양과학회지 38 (3) : 267 ~ 273 [2009]
  • 백부자의 추출물이 자외선 B조사에 의한 기니피그 피부의 tyrosinase-related proteins발현에 미치는 영향
    동의생리병리학회지 22 (2) : 346 ~ 349 [2008]
  • 백강잠의 멜라닌 생성 억제와 미백효과에 관한 연구
    한방안이비인후피부과학회지 20 (3) : 1 ~ 13 [2007]
  • 교맥 에탄올 추출물의 피부 미백기전 연구
    동의생리병리학회지 21 (5) : 1243 ~ 1249 [2007]
  • Zinc-mediated gene expression offers protection against H2O2-induced cytotoxicity
    Toxicol Appl Pharmacol 205 : 225 ~ 236 [2005]
  • Whitening effects for extracts of bomboo and wild ginseng adventitious roots
    Proceedings of the Korean Society of Medical Crop Science : 209 ~ 210 [2007]
  • Whitening effect of aqueous extracts of Hericium erinaceus using ultrasonication process
    Proceedings of the Korean Society of Medical Crop Science : 155 ~ 156 [2007]
  • Toxicologt and biochemistry of butylated hydroxy anisole and butylated hydoxytoluene
    J Oil Chem Soc 52 : 59 ~ 62 [1975]
  • The study on the whitening effect of Ephedra sinica extract
    J Soc Cosmet Scientists Korea 31 : 153 ~ 159 [2005]
  • Screening of natural products that have activities against skin-aging
    Korea J Food Nutr 14 : 568 ~ 572 [2001]
  • Screening of natural products that have activities against skin-aging
    Korean J Food & Nutr 14 : 568 ~ 572 [2001]
  • Purification and some properties of a protopectin-solubilizing enzyme that has potent activity of sugar beet protopectin
    Agric Biol Chem 54 : 879 ~ 889 [1990]
  • Purification and crystallization of a protopectin solubilizing enzyme from Trichosporon pernicillatum
    Agric Biol Chem 46 : 667 ~ 676 [1982]
  • Processing properties of kiwifruit treated with protopectinase
    J Korean Soc Food Sci Nutr 29 : 401 ~ 406 [2000]
  • N-Linked Glycosylation 저해에 의한 닭의장풀 추출물의 미백효능
    대한화장품학회지 35 (1) : 73 ~ 78 [2009]
  • Hairless Mouse와 Pig Skin을 활용한 약물 투과성 비교
    韓國油化學會誌 24 (4) : 410 ~ 415 [2007]
  • Enhancement of immuno modulatory activities of Rubus coreanus Miquel extracts by nano-encapsulation process
    Proceedings of the Korean Society of Medical Crop Science : 209 ~ 210 [2009]
  • Endothelin-1 생성 저해와 멜라닌생성 저해에 의한 신선초 추출물의 미백 효과
    대한화장품학회지 34 (2) : 101 ~ 107 [2008]
  • Effect of kimchi extracts to reactive oxygen species in skin cell cytotoxicity
    J Korean Soc Food Sci Nutr 26 : 814 ~ 821 [1997]
  • Antioxidative and hypocholesterolemic activities of water-soluble puerarin glycosides in HepG2 cells and in C57 BL/6J mice
    Eur J Pharmacol 578 : 159 ~ 170 [2008]
  • Antioxidant determinations by the use of a stable freeradical
    Blosi Nature 26 : 1199 ~ 1200 [1958]
  • Antioxidant activity and whitening effects of the fermented extract of Viola mandshurica
    Proceedings of the Korean Society of Medical Crop Science : 207 ~ 208 [2009]