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음료 system에서 수크랄로스의 상대당도 및 수크랄로스를 함유한 저열량 음료의 관능적 특성
김미영
조해영
박재연
이소민
서동순
정서진
김희섭
김광옥
2005년
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도
공유도
영향력
논문상세정보
저자
김미영
조해영
박재연
이소민
서동순
정서진
김희섭
김광옥
참고문헌( 22)
유사주제 논문( 153)
식품과 식료 153건
인용/피인용
음료 system에서 수크랄로스의 상대당도 및 수크랄로 ...
' 음료 system에서 수크랄로스의 상대당도 및 수크랄로스를 함유한 저열량 음료의 관능적 특성' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제
식품과 식료
동일주제 총논문수
논문피인용 총횟수
주제별 논문영향력의 평균
154
1
0.0%
자세히
주제별 논문영향력
논문영향력
주제
주제별 논문수
주제별 피인용횟수
주제별 논문영향력
주제분류(KDC/DDC)
식품과 식료
154
0
0.0%
계
154
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* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수
1
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' 음료 system에서 수크랄로스의 상대당도 및 수크랄로스를 함유한 저열량 음료의 관능적 특성'
의 참고문헌
effects of attentional strategies during exposure
331 ~ 29 340
[2004]
The use of intense sweeteners in soft drinks Progress in Sweeteners
169 ~ 214
[1989]
The merging of the senses integration of subthreshold taste and smell
431 ~ 432
[2000]
Studies on the characteristics of non fat plain liquid yoghurt with low calorie sweeteners
376 ~ 384
[1994]
Stability of sucralose in baked goods
62 ~ 66
[1990]
Special topics
91 ~ 95
[2000]
Sensory qualoty of selected sweeteners
451 ~ 454
[1987]
Scaling component intensities of complex stimuli The influence of response alternatives
21 ~ 31
[1996]
Properties of high intensity sweeteners pp
17 ~ 29
[2000]
Progress in Sweeteners
121 ~ 142
[1989]
Overview of sweeteners
72 671 ~ 675
[1995]
New sweeteners used in sucrose-free cookies
53 ~ 61
[1996]
New approach to category scales of intensity I
241 ~ 249
[1998]
Measurement of the relative sweetness of stevia extract aspartame and cyclamate
saccharin blend as compared to sucrose at different concentrations119 ~ 130
[1990]
Flavours as a psychological construct implications for perceiving and measuring the sensory qualities of foods
349 ~ 356
[1999]
Evaluation of alternative fat and sweetener systems in cupcakes
552 ~ 555
[1991]
Estimation of the total dietary intake of saccharin by Korean population
24 563 ~ 567
[1992]
Developing reduced calorie bakery products with sucralose
1171 ~ 1182
[1990]
Descriptive profiles of selected high intensity sweeteners
456 ~ 464
[1996]
Descriptive analysis of the sensory properties of beverages and gelatins contains containing sucrose of synthetic sweeteners
47 ~ 51
[1978]
Characteristics of sikhye made with different amount of cooked rice and malt and with different sweeteners
197-202
[1989]
Alternative systems for sweetening layer cakes using aspartame with and without fructose
337 ~ 400
[1983]
' 음료 system에서 수크랄로스의 상대당도 및 수크랄로스를 함유한 저열량 음료의 관능적 특성'
의 유사주제(
) 논문