들깻잎 즙 첨가를 달리한 크림수프의 품질 특성

경재현 2022년
논문상세정보
' 들깻잎 즙 첨가를 달리한 크림수프의 품질 특성' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • Cream soup
  • Overall preference.
  • Perilla leaves juice
  • Quality characteristics
  • anti-oxidant activity
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
653 0

0.0%

' 들깻잎 즙 첨가를 달리한 크림수프의 품질 특성' 의 참고문헌

  • 호박의 종류 및 첨가 비율을 달리한 분말 호박 수프의 품질 특성
    김동석 [2012]
  • 해죽순 분말을 첨가한 크림수프의 품질특성 및 항산화 활성
    오예진 [2017]
  • 콩가루 분말을 첨가하여 제조한 크림수프의 품질 특성 및 항산화 활성
    김현조 [2016]
  • 조리에 의한 깻잎의 비타민C 및 무기성분의 변화
    최영희 [2003]
  • 쌀가루와 감자를 농후제로 사용한 크림스프의 품질 특성
    고승정 [2004]
  • 수프 제품 개발을 위한 기호도 및 인식에 관한 연구-서울지역을 중심으로-
    최수근 [2007]
  • 석류 외피 분말을 첨가한 크림수프의 품질 특성
    박경태 [2010]
  • 뽕잎 분말첨가 크림수프의 품질 특성
    박소희 [2007]
  • 들깻잎을 첨가한 설기떡의 품질 특성
    홍진숙 [2008]
  • 들깻잎을 첨가한 생면의 품질특성
    김창열 [2012]
  • 들깻잎을 첨가한 생면 파스타 반죽의 품질특성
    김정수 [2011]
  • 들깻잎과 참깻잎 추출물의 항산화 활성 및 대장암세포 증식 억제 활성 비교분석
    곽영은 [2013]
  • 들깻잎 쿠키의 항산화활성 및 품질특성
    최해연 [2009]
  • 들깻잎 분말을 첨가한 파운드케이크의 품질 특성
    김나영 [2011]
  • 동결건조한 들깻잎을 첨가한 크림수프의 품질 특성
    문환식 [2013]
  • 동결건조 들깻잎 분말을 첨가한 머핀의 품질특성
    윤미향 [2011]
  • 감자를 첨가한 기능성 크림수프의 품질 특성
    이갑랑 [2005]
  • Vitamin C and mineral contents in perilla leaves by leaf age and storage conditions
    Choi, Y. H. [2001]
  • Studies on the removal of phytate from Korean perilla(Perilla ocimoides, L. )protein
    Park, J. H. [1990]
  • Rice cream soup to promote rice consumption a study on the development and functional characteristics
    Lee, S. Y. [2003]
  • Quality haracteristics of turmeric cream soup with amaranth powder
    Kim, H. G. [2017]
  • Quality characteristics of pumpkin cream soup adding rice powder as a thickening agent
    Oh, Y. S. [2007]
  • Quality characteristics of pasta noodle added with perilla leaf prepared diffently
    Kim, J. S. [2010]
  • Quality characteristics of cream soup containing different concentration of Pleurotus cornucopiae var. citrinopileatus powder
    Lee, Y. R. [2019]
  • Quality characteristics of cream soup added with ginseng powder
    Kwon, K. C. [2020]
  • Postharvest changes in quality and biochemical components of perilla leaves
    Hong, Y. P. [1986]
  • Official method of analysis (16th ed.)
  • Isolation of volatile allelochemicals from leaves of Perilla frutescens and Artemisia asiatica
    Lim, S. U. [1994]
  • HMR's steep growth…Food industry production increased by 93.158 trillion won in 2021 and 10.5% year-on-year
  • HMR doubled its market to 2.11trillion won in four years
  • Food material science
    Hong, J. S. [2006]
  • Antimutagenic and antioxidative effects of perilla leaf extracts
    Lee, K. I. [1993]