김(Pyropia yezoensis) 물 추출 천연 색소의 첨가에 의한 수리미 혼합물의 특성 변화

논문상세정보
' 김(Pyropia yezoensis) 물 추출 천연 색소의 첨가에 의한 수리미 혼합물의 특성 변화' 의 주제별 논문영향력
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논문영향력 요약
주제
  • Natural red pigment
  • Surimi
  • laver
  • pyropia yezoensis
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93 0

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' 김(Pyropia yezoensis) 물 추출 천연 색소의 첨가에 의한 수리미 혼합물의 특성 변화' 의 참고문헌

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    정슬아 [2013]
  • 카라기난 첨가 수리미 혼합물의 냉장 저장 중 특성 변화
    한현수 [2022]
  • 어육 단백질 회수를 위한 알칼리 Pilot 공정과 회수 단백질의 특성
    최영준 [2006]
  • 식품 3D-프린팅 기술과 식품 산업적 활용
    김종태 [2017]
  • 식품 3D 프린팅 기술과 3D 프린팅 식품 소재
    김민정 [2020]
  • 산 및 알칼리 공정으로 조제한 수리미 가열 겔의 물성 특성
    최영준 [2002]
  • 마른 김 첨가 마지팬 초콜릿의 이화학적 품질특성 및 항산화 활성
    김다희 [2020]
  • 다시마 Single Cell Detritus(SCD)를 첨가하여 제조한 수산연제품의 품질특성
    방상진 [2006]
  • 냉동수리미의 등급에 따른 품질특성
    안병수 [2019]
  • 김(Pyropia yezoensis)을 첨가한 양갱의 이화학적 품질특성 및 항산화효과
    이연지 [2020]
  • 김 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
    이정애 [2017]
  • 게 페이스트 첨가 연제품의 제조 및 특성
    김진수 [2005]
  • 감자 전분의 첨가가 수리미 혼합물 제조에서 3D 프린팅 적합성에 미치는 영향
    서훈서 [2021]
  • Thermally induced gelation of Alaska pollack meat paste -1 effects of nacl and starch on the thermal properties of Alaska pollack meat paste
    Jung WJ [1993]
  • Screening of red algae filaments as a potential alternative source of eicosapentaenoic acid
    Chen CY [2002]
  • Quality changes of dried lavers during processing and storage 3 Changes in pigments, trypsin indigestible substrates (TIS) and dietary fiber content during roasting and storage
    Lee KH [1990]
  • Preparation and characterization of surimi-based imitation crab meat using coaxial extrusion three-dimensional food printing
    Kim SM [2021]
  • Possible immunodulating activities in an extract of edible brown alga, Hijikia fusiforme (Hijiki)
    Okai Y [1998]
  • Pigment stability of lavers Porphyra tenera Kjellman during processing and storage
    Lee KH [1969]
  • Physicochemical characteristics of water or alcohol soluble extracts from Laver Porphyra yezoensis
    Hong SP [1997]
  • Optimization of ingredients formulation in tow grades surimi for improvement of gel strength
    Choi YJ [1999]
  • Manual of Standard Methods for Measuring and Specifying the Properties of Surimi
  • Investigation on fish surimi gel as promising food material for 3D printing
    Wang L [2018]
  • Free radical mechanisms in dementia of alzheimer type and the potential for antioxidative treatment
    Frölich L [1995]
  • Color fixing effect of tannic acid in laver
    Ha BS [1975]
  • Characterization of recombinant protein ferritin from Pyropia yezoensis (rPyFer) and its biological activities
  • Bactericial activity of phlorotannins from the brown alga Ecklonia kurome
    Nagayama K [2002]
  • An overview on 3D printing technology: technological, materials, and applications
  • 3D 프린팅을 위한 수리미 제조 시 다당류 알긴산 첨가에 따른 물성 변화
    김한호 [2021]
  • 3D printing technology and future food industry
    Lee HG [2017]