An Analysis of Meal Hygiene Management Status of Children’s Foodservice Facilities in Anyang Area - Regarding the Change in the Number of Visits due to COVID-19 -

논문상세정보
' An Analysis of Meal Hygiene Management Status of Children’s Foodservice Facilities in Anyang Area - Regarding the Change in the Number of Visits due to COVID-19 -' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • COVID-19
  • Center for Children's Foodservice Management
  • Children
  • Foodservice Facilities
  • Meal Hygiene Management
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' An Analysis of Meal Hygiene Management Status of Children’s Foodservice Facilities in Anyang Area - Regarding the Change in the Number of Visits due to COVID-19 -' 의 참고문헌

  • 지능변화신념 프로그램의 반복적용 효과검증
    임경미 [2008]
  • 위생점검 점수와 간이오염도(ATP) 검사를 이용한 경북 일부 어린이급식소의 위생관리 실태 평가
    이경아 [2021]
  • 위생순회방문지도를 통한 어린이 급식소 조리원 대상 위생 지식의 변화 평가
    김진아 [2014]
  • 어린이급식관리지원센터의 영양 및 위생ㆍ안전관리 방문교육지원 효과 - 울산지역을 중심으로 -
    이지혜 [2016]
  • 어린이 급식소의 위생관리 실태 조사 및 방문지도에 따른 위생관리 개선 효과 분석
    백재은 [2015]
  • 안양지역 어린이급식소에서의 위생관리 모니터링을 위한 adenosine triphosphate(ATP) 분석법 적용
    김혜원 [2021]
  • 순회방문지도 차수별 시설환경 및 공정관리 위생개선 효과분석 -창원시 일부 지역 육아지원기관을 중심으로-
    천정민 [2018]
  • 부산 일부 지역의 어린이 급식시설에 대한 어린이급식관리지원센터의 위생·안전 관리 지원 효과
    김성혜 [2014]
  • 방문횟수 누적에 따른 어린이집 급식 위생관리 개선 효과
    박상현 [2018]
  • The number of food poisoning reports and patients
  • The current status of food poisoning in schools and kindergartens in Gyeonggi-do over the past five years
  • School food poisoning prevention measures
    C. J. Sung [2001]
  • Retail food safety risks for populations of different races, ethnicities, and income levels
  • Relationship between knowledge and practice among food handlers in vocational college Johor state : does it compliance with food safety standards guide
    H. Harun [2014]
  • Prevention of food poisoning outbreaks and food safety control
    G. J. Woo [2002]
  • More than 1,000 cases of poor hygiene were detected at kindergartens and daycare centers nationwide
  • Foodborne illness incidence rates and food safety risks for populations of low socioeconomic status and minority race/ethnicity: a review of the literature
  • Foodborne disease outbreaks in the United States, 1973-1987 : pathogens, vehicles, and trends
    N. H. Bean [1990]
  • Foodborne disease in the new millennium : out of the frying pan and into the fire?
    G. V. Hall [2002]
  • Food poisoning statistics
  • Food Sanitation Act
  • COVID-19 hand washing is the lowest since last year's tally of food poisoning patients
  • A study on school meals, nutrition, and dietary education in the period of COVID19
    S. H. Kim [2021]
  • 2021 Guideline for Center for Children’s Foodservice Management