크림 굴(Crassostrea gigas) 그라탕의 관능 및 영양 특성

논문상세정보
' 크림 굴(Crassostrea gigas) 그라탕의 관능 및 영양 특성' 의 주제별 논문영향력
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논문영향력 요약
주제
  • Gratin
  • Oyster
  • Oyster gratin
  • crassostrea gigas
  • hmr
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237 0

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' 크림 굴(Crassostrea gigas) 그라탕의 관능 및 영양 특성' 의 참고문헌

  • 통영시 연안의 양식굴(Crassostrea gigas)에서 검출된 노로바이러스의 정량분석
    신순범 [2014]
  • 크림 굴(Crassostrea gigas) 그라탕의 제조공정 최적화
    이창영 [2022]
  • 지역, 성별 및 중량에 따른 참홍어(Beringraja pulchra)의 맛 및 영양 성분 비교
    조현수 [2013]
  • 조미 자숙굴(Crassostrea gigas) 통조림 및 조미 구운굴(Crassostrea gigas) 통조림의 제조 및 품질특성
    박준석 [2018]
  • 열처리된 김치 첨가가 그라탱의 이화학적 품질 특성과 항산화 활성에 미치는 영향
    김태준 [2017]
  • 아이스크림 제품류에 함유되어 있는 지방함량 및 지방산조성
    황금택 [2006]
  • 시판 굴소스, 굴 자숙농축액 및 굴 발효물의 이화학적 품질평가
    정연겸 [2017]
  • 생산 지역을 달리한 담수산 무지개송어(Oncorhynchus mykiss)의 식품학적 품질 특성 비교
    강상인 [2014]
  • 비린내와 조직감이 개선된 치즈 토핑 반건조 조미 피조개(Scapharca broughtonii)의 개발 및 특성
    강상인 [2021]
  • 두유 전처리에 의한 열수추출 연어 Frame 엑스분의 비린내 개선
    허민수 [2008]
  • 김치, 붉은 대게살 첨가 그라탕의 품질특성
    채동진 [2021]
  • 굴에 대한 소비자의 태도 및 구매 행동 분석
    이민아 [2008]
  • 개체동결 굴(Crassostrea gigas)을 이용한 레토르트파우치 굴국의 제조 및 품질특성
    황영숙 [2016]
  • Viruses and bivalve shellfish
    Lees D [2000]
  • Preparation of instant powdered soup using canned oyster processing waste water and its characteristics
    Kim JS [2001]
  • Packaging technology for home meal replacement : Innovations and future prospective
  • Major Statistics of Oceans and Fisheries
  • Lipid Components of the Cultured Pearl Oyster (Pinctada fucata martensii) in Korea
    김인수 [2005]
  • Identification and tissue expression analysis of C-type lectin and galectin in the Pacific oyster, Crassostrea gigas
    Yamaura K [2008]
  • Human digestion a processing perspective
    Mike B [2016]
  • Global $156+ billion ready meals market to 2025
  • Explanation on food composition table. In: 9th Revision Korean Food Composition Table
  • Effect of biopolymer encapsulation on the digestibility of lipid and cholesterol oxidation products in beef during in vitro human digestion
    Hur SJ [2015]
  • Dietary Reference Intakes for Koreans 2015
  • Dietary Reference Intakes for Koreans
  • Detection and genetic characterization of human enteric viruses in oysterassociated gastroenteritis outbreaks between 2001 and 2012 in Osaka City, Japan
    Iritani N [2014]
  • Detection and forecasting of oyster norovirus outbreaks : recent advances and future perspective
    Wang J [2016]
  • Characterization of taste and micronutrient content of rock oysters(Crassostrea nippona)and Pacific oysters(Crassostrea gigas)in Japan
    Yuasa M [2018]
  • A rapid method of lipid extraction and purification
    Bligh EG [1959]
  • A consumer-oriented classification system for home meal replacements
    Costa AIA [2001]
  • A comparative study on two electronic tongues for pharmaceutical formulation development
    Woertz K [2011]
  • 20대 소비자의 굴 소비성향 변화에 관한 연구 -표적집단면접(FGI)을 중심으로-
    김지웅 [2019]