청주시 노인급식 관리지원 시범사업의 효과분석: 위생관리개선을 중심으로

이주은 2021년
' 청주시 노인급식 관리지원 시범사업의 효과분석: 위생관리개선을 중심으로' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • Food management support
  • Pilot project
  • Sanitary control
  • The elderly
  • Welfare facilities
  • 급식관리지원
  • 노인급식
  • 노인복지시설
  • 시범사업
  • 위생관리
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
211 0

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' 청주시 노인급식 관리지원 시범사업의 효과분석: 위생관리개선을 중심으로' 의 참고문헌

  • 초고령화사회에 따른 노인건강의료분야의 문제점과 개선방안
    이지원 [2017]
  • 재가 노인들을 위한 노인복지관의 급식 식단 평가
    정은경 [2017]
  • 요양시설 거주 노인의 에너지와 영양소 섭취 실태 및 식품선호도 조사
    권종숙 [2016]
  • 영양사 고용여부에 따른 노인주거복지시설 거주 노인의 영양섭취상태 비교
    서은희 [2016]
  • 어린이 급식소 기구의 위생점검 결과와 ATP 청결도 비교
    문혜경 [2017]
  • 실버타운 거주자의 식사 서비스 품질 인식이 거주 만족도에 미치는 영향
    신서영 [2008]
  • 식품 주구매자의 식품표시 이용특성과 이용역량
    박종옥 [2017]
  • 식사형태와 식사능력에 따른 요양병원 여자 노인 환자의 영양섭취조사
    안혜진 [2014]
  • 노인종합복지관 급식업무 종사자들의 위생지식 및 수행 평가
    이나영 [2009]
  • 노인의료복지시설의 급식운영 현황 분석- 광주광역시를 중심으로 -
    한규상 [2018]
  • 노인복지시설의 급식서비스 품질 요소 규명 및 급식서비스 만족도 향상 전략
    장혜자 [2008]
  • 노인복지시설 사용자 중심의 영양·식생활관리 프로그램 요구 분석
    이민준 [2016]
  • 노인복지시설 급식소의 영양사 유무에 따른 급식관리 실태조사 연구
    서지은 [2019]
  • statute, data. Revision Notice. Announcement of the Regulations on Support for Food Service Management for the Elderly, etc
  • Status and Improving the Quality of Foodservice in Long-term Care Facilities for the Elderly
    Y. J. Chang [2013]
  • Satisfaction with food-related life and beliefs about food health, safety, freshness and taste among the elderly in China: A segmentation analysis
    R. Liu [2020]
  • Microbiological Food Safety for Vulnerable People
    B. M. Lund [2015]
  • Meta-analysis of food safety training on hand hygiene knowledge and attitudes among food handlers
    J. M. Soon [2012]
  • Major population index
  • Guideline for Center for social welfare facility Foodservice Management
  • Foodborne disease outbreaks in nursing homes, 1975 through 1987
  • Foodborne and waterborne infections in elderly community and long-term care facility residents, Victoria, Australia
    M. D. Kirk [2012]
  • Food safety knowledge, food shopping attitude and safety kitchen practices among Romanian consumers: A structural modelling approach
  • Food Safety Guidance for Older Adults
  • Food Safety Country. Hazard, Prevention. Food Poisoning Information. food poisoning statistics
  • Enforcement regulations of the School Foodservice Act
  • Articles 2 and 88 of the Food Sanitation Act
  • An assessment of the hygiene status and incidence of foodborne pathogens on food contact surfaces in the food preparation facilities of schools
  • ATP를 이용한 50인 미만 노인복지시설 급식위생관리 실태 조사와 조리 종사자의 위생관리 실천도 평가
    서선희 [2011]
  • A new concept to understand elderly people’s expectations in terms of food sensory characteristics
  • A Study on the Food Hygiene Knowledge, Attitude, and Practice of Directors and Teachers in the Home Day Care Centers
    J. E. Lee [2017]