서산육쪽 ․ 코끼리마늘의 흑마늘 숙성 시기별 생리활성 분석

' 서산육쪽 ․ 코끼리마늘의 흑마늘 숙성 시기별 생리활성 분석' 의 참고문헌

  • 흑마늘의 이화학적 특성
    최덕주 [2008]
  • 흑마늘 용매 분획물의 항산화 활성
    신정혜 [2010]
  • 효소 처리와 유산균 배양에 의한 흑마늘의 항산화 활성 향상
    채희정 [2011]
  • 홍마늘의 숙성 단계별 이화학적 특성
    강민정 [2011]
  • 팽화차조 첨가에 따른 조 막걸리의 양조 중 pH, 산도, 색도, 아미노산, 환원당, 총당 및 알코올 함량 변화
    김지영 [2010]
  • 제주 대정 및 전국 주요 산지별 마늘의 이화학적 품질 특성
    김미보 [2009]
  • 제주 대정 및 전국 주요 산지별 마늘 추출물의 생리활성
    현선희 [2008]
  • 열처리 방법에 따른 마늘의 성분 분석
    김용두 [2005]
  • 산지별 마늘의 향기 항산화활성과 열처리 효과
    정헌상 [2007]
  • 산지별 마늘의 이화학적 특성 및 생리활성 작용
    신정혜 [2004]
  • 산지별 국내산 마늘종의 항산화 성분과 항산화 활성 비교
    정지영 [2008]
  • 마늘의 기능성 품질과 토양 성분 간의 관계
    이윤경 [2008]
  • 구운 마늘의 이화학적 성분
    이재준 [2011]
  • Use of dinitrosalicylic acid reagent for determination of reducing sugar
  • Protopectinase를 이용하여 제조한 마늘 단세포화물의품질특성
    이영춘 [2006]
  • Production of garlic (Allium sativum L.) under controlled deficit irrigation in a semi-arid climate
  • Prevention of liver damage by aged garlic extract and its components in mice
  • Onions and other vegetable alliums
  • Official methods of analysis
    AOAC [1990]
  • Illustrated flora of Korea
    Lee, T. B. [1989]
  • Food Materials
    Jo, J. S. [1990]
  • Flavor composition of garlic from different area
    Shin, D. B. [1999]
  • Evolution domestication and taxonomy, Allium crop science: recent advances
  • Diversity in Allium ampeloprasum: From small and wild to large and cultivated
  • Determination of total phenolic content and antioxidant activity of Garlic (Allium sativum) and Elephant Garlic (Allium ampeloprasum) by attenuated total reflectance–fourier transformed infrared spectroscopy
    Lu, X. [2011]
  • Changes in antioxidant activity of dehydrated onion and garlic during storage
  • Antimicrobial activity of elephant garlic oil against Vibrio cholerae in vitro and in a food model
  • Analysis of Non-volatile Organic acids with Capillary Gas Chromatography
    Ha, J. H. [1988]
  • A Study on mineral contents of the underground vegetables produced in Korea harvested in different times