서산육쪽 ․ 코끼리마늘의 흑마늘 숙성 시기별 생리활성 분석
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서산육쪽 ․ 코끼리마늘의 흑마늘 숙성 시기별 생리활성 분석' 의 참고문헌
효소 처리와 유산균 배양에 의한 흑마늘의 항산화 활성 향상
팽화차조 첨가에 따른 조 막걸리의 양조 중 pH, 산도, 색도, 아미노산, 환원당, 총당 및 알코올 함량 변화
제주 대정 및 전국 주요 산지별 마늘의 이화학적 품질 특성
제주 대정 및 전국 주요 산지별 마늘 추출물의 생리활성
산지별 마늘의 이화학적 특성 및 생리활성 작용
산지별 국내산 마늘종의 항산화 성분과 항산화 활성 비교
Use of dinitrosalicylic acid reagent for determination of reducing sugar
Protopectinase를 이용하여 제조한 마늘 단세포화물의품질특성
Production of garlic (Allium sativum L.) under controlled deficit irrigation in a semi-arid climate
Prevention of liver damage by aged garlic extract and its components in mice
Onions and other vegetable alliums
Official methods of analysis
Illustrated flora of Korea
Flavor composition of garlic from different area
Evolution domestication and taxonomy, Allium crop science: recent advances
Diversity in Allium ampeloprasum: From small and wild to large and cultivated
Determination of total phenolic content and antioxidant activity of Garlic (Allium sativum) and Elephant Garlic (Allium ampeloprasum) by attenuated total reflectance–fourier transformed infrared spectroscopy
Changes in antioxidant activity of dehydrated onion and garlic during storage
Antimicrobial activity of elephant garlic oil against Vibrio cholerae in vitro and in a food model
Analysis of Non-volatile Organic acids with Capillary Gas Chromatography
A Study on mineral contents of the underground vegetables produced in Korea harvested in different times
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