복분자 발효사료가 버크셔 돼지의 혈액 내 영양운반인자와 항산화 활성에 미치는 영향

논문상세정보
' 복분자 발효사료가 버크셔 돼지의 혈액 내 영양운반인자와 항산화 활성에 미치는 영향' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • Berkshire pigs
  • Glutathione peroxidase1
  • Rubus occidentalis fermented fodder
  • Total cholesterol
  • transferrin
  • 글루타치온퍼옥시다아제1
  • 버크셔
  • 복분자발효사료
  • 총콜레스테롤
  • 트렌스페린
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
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' 복분자 발효사료가 버크셔 돼지의 혈액 내 영양운반인자와 항산화 활성에 미치는 영향' 의 참고문헌

  • 토양으로부터 분리한 토착유효미생물을 이용한 음식물쓰레기의 자원화
    이상우 [2009]
  • 청보리 사일리지 첨가가 비육돈의 육질특성에 미치는 영향
    김회윤 [2013]
  • 철 대사의 이해
    서진경 [2018]
  • 저탄수화물 고지방 발효사료 급여가 돈육의 육질 특성에 미치는 영향
    강석남 [2010]
  • 옥수수를 보리로 대체 급여 시 육성돈의 성장, 영양소 소화율 및 혈액성상에 미치는 영향
    김회윤 [2016]
  • 솔잎 토착미생물을 이용한 발효사료 급여가 돼지의 성장, 혈액성상, 도체형질 및 경제성에 미치는 영향
    송영민 [2011]
  • 새송이버섯 수확후배지의 사료적 가치
    문여황 [2012]
  • 복분자 미숙과 물추출물의 콜레스테롤 개선 효과
    최혜란 [2013]
  • 농산부산물 발효사료 급여가 비육흑염소의 생산성 및 영양소 이용율에 미치는 영향
    최순호 [2012]
  • The regulation of iron transport
    Frazer DM [2014]
  • The effect of vitalized activated white (VAW) and green barley straw (GBS) feeding on digestibility and carcass grade in golden pigs
    Sun SS [2016]
  • The effect of fermented persimmon shell diet supplementation on the growth performance and blood parameters in finishing pigs
    Kim HY [2006]
  • Scavenging capacity of berry crops on superoxide radicals, hydrogen peroxide, hydroxyl radicals, and singlet oxygen
    Wang SY [2000]
  • Phylogenic Relationships of Rubus Species Revealed by Randomly Amplified Polymorphic DNA Markers
    유기석 [2008]
  • Nutritional management of gut health in pigs around weaning
    Lalles JP [2007]
  • Glutathione peroxidase-1 in health and disease: from molecular mechanisms to therapeutic opportunities
    Lubos E [2011]
  • Fermented liquid feed and fermented grain to piglets-effect on gastrointestinal ecology and growth performance
    Canibe N [2007]
  • Effects of physical composition of raw materials and duration of fermentation of the fermented products
    Song YM [2001]
  • Effects of feeding dried food waste on growth and nutrient digestibility in growing-finishing pigs
    Chae BJ [2000]
  • Effects of a Dietary Fermented Mushroom(Flammulina velutipes) By-Product Diet on Pork Meat Quality in Growing-Fattening Berkshire Pigs
    추교문 [2012]
  • Effects of Dietary Fermented Persimmon Diet on the Meat Quality of Fattening Pigs
    추교문 [2012]
  • Effect of metabolic imprinting on growth and development in piglets
    류재형 [2016]
  • Blackberry, black raspberry, blueberry, cranberry, red raspberry, and strawberry extracts inhibit growth and stimulate apoptosis of human cancer cells in vitro
    Seeram NP [2006]
  • Bio 이온수 급여가 비육돈의 성장, 혈액성상 및 육질 특성에 미치는 영향
    정은영 [2011]
  • Atrovastatin and rosuvastatin improve physiological parameters and alleviate immune dysfunction in metabolic disorders
    Lee S [2016]