문어(Octopus vulgaris) 자숙액을 활용한 조미김(Pyropia yezoensis)의 관능 및 영양 특성

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논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • Octopus concentrate
  • by-product
  • laver
  • octopus
  • seasoned laver
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122 0

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' 문어(Octopus vulgaris) 자숙액을 활용한 조미김(Pyropia yezoensis)의 관능 및 영양 특성' 의 참고문헌

  • 지역, 성별 및 중량에 따른 참홍어(Beringraja pulchra)의 맛 및 영양 성분 비교
    조현수 [2013]
  • 명태 수리미 부산물 유래 젤라틴 가수분해물을 이용한 시판 간장의 항산화성 및 ACE 저해활성의 개선
    허민수 [2010]
  • Trace components and functional saccharides in seaweed. 1. Changes in proximate composition and trace element according to the harvest season and place
    Cho DM [1995]
  • Quality control of vanilla beans extract and blends using an electronic tongue
  • Nutritional value of proteins from edible seaweed Palmaria palmate(dulse)
  • A review of the biochemistry of heavy metal biosorption by brown algae
    Davis TA [2003]
  • A rapid method of total lipid extraction and purification
    Bligh EG [1959]