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Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage
Choi, Yun-Sang
Ku, Su-Kyung
Kim, Tae-Kyung
Park, Jong-Dae
Kim, Young-Chan
Kim, Hee-Ju
Kim, Young-Boong
2018년
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도
공유도
영향력
논문상세정보
저자
Choi, Yun-Sang
Ku, Su-Kyung
Kim, Tae-Kyung
Park, Jong-Dae
Kim, Young-Chan
Kim, Hee-Ju
Kim, Young-Boong
주제어
bacterialdistribution
heatingtemperature
physicochemical properties
sausage
yield
참고문헌( 0)
유사주제 논문( 2,244)
축산 1,851건
physicochemical properties 211건
yield 132건
sausage 40건
heatingtemperature 8건
bacterialdistribution 2건
인용/피인용
Distribution of Microorganisms in Cheongyang R ...
' Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제
축산
bacterialdistribution
heatingtemperature
physicochemical properties
sausage
yield
동일주제 총논문수
논문피인용 총횟수
주제별 논문영향력의 평균
2,250
0
0.0%
자세히
주제별 논문영향력
논문영향력
주제
주제별 논문수
주제별 피인용횟수
주제별 논문영향력
주제분류(KDC/DDC)
축산
1,852
0
0.0%
주제어
bacterialdistribution
3
0
0.0%
heatingtemperature
9
0
0.0%
physicochemical properties
212
0
0.0%
sausage
41
0
0.0%
yield
133
0
0.0%
계
2,250
0
0.0%
* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수
0
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