서울시내 대학생의 통과의례와 음식에 관한 인식조사 1보-백일 돌과혼례

논문상세정보

' 서울시내 대학생의 통과의례와 음식에 관한 인식조사 1보-백일 돌과혼례' 의 참고문헌

  • 제례의식의 인지도 조사연구
    김종군 동아시아식생활학회지 13 3 145-156 [2003]
  • 여수와 부산지역의 제수 비교
    정복미 한국식품조리과학회지 21 3 271-282 [2005]
  • 식품과 음식문화
    김기숙 152-153 [1999]
  • 경기와 경북지역의 제수 비교 연구
    김정미 한국식품조리과학회지 19 5 562-570 [2003]
  • The study on university student's consciousness and actual services of ancestral rite
    Kim IO Korean Human Economics Assoc 41 3 113-129 [2003]
  • The knowledge of Korean ceremony foods and table setting of Korean American housewives in the New York/New Jersey area
    Sim YJ Korean J Food Cookery Sci 15 2 146-157 [1999]
  • Study of the Korean Americans housewives' knowledge of Korean festival foods
    Sim YJ Korean J Food Cookery Sci 14 2 148-158 [1998]
  • Consciousness, knowledge and food preferences of the Korean traditional foods of high school students in Seoul
    Lee HG Korean Home Economics Assoc 33 4 65-87 [1995]
  • A study on the knowledge on the Korean festival foods
    Yoon US Korean J Food Cookery Sci 11 2 140-144 [1995]
  • A study on the changes of the Korean wedding culture in the 20th century
    Hong NY Korean Human Economics Assoc 40 11 141-156 [2002]
  • A study on the attitudes of the university students in the Kyung-book area on the traditional foods(I)
    Kim SM Korean J Food Cookery Sci 17 2 139-148 [2001]
  • A study of the conciousness on the Korean folk foods
    Yoon US Korean J Food Cookery Sci 11 2 145-152 [1995]