Effects of Additions of Monascus and Laccaic acid on the Color and Quality Properties of Nitrite-Free Emulsion Sausage during Refrigerated Storage
Seong, Pil-Nam
Ba, Hoa Van
Kim, Yoon-Seok
Kang, Sun-Moon
Cho, Soo-Hyun
Kim, Jin-Hyoung
Park, Beom Young
Kang, Geun Ho
Moon, Sung-Sil
Seo, Hyun-Woo
2017년
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
저자
Seong, Pil-Nam
Ba, Hoa Van
Kim, Yoon-Seok
Kang, Sun-Moon
Cho, Soo-Hyun
Kim, Jin-Hyoung
Park, Beom Young
Kang, Geun Ho
Moon, Sung-Sil
Seo, Hyun-Woo
'
Effects of Additions of Monascus and Laccaic acid on the Color and Quality Properties of Nitrite-Free Emulsion Sausage during Refrigerated Storage' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제
동일주제 총논문수
논문피인용 총횟수
주제별 논문영향력의 평균
1,852
0
자세히
주제별 논문영향력
논문영향력
주제
주제별 논문수
주제별 피인용횟수
주제별 논문영향력
주제분류(KDC/DDC)
축산
1,852
0
계
1,852
0
* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수
0
닫기