In situ analysis of chemical components induced by steaming between fresh ginseng, steamed ginseng, and red ginseng
In, Gyo
Ahn, Nam-Geun
Bae, Bong-Seok
Lee, Myoung-Woo
Park, Hee-Won
Jang, Kyoung Hwa
Cho, Byung-Goo
Han, Chang Kyun
Park, Chae-Kyu
Kwak, Yi-Seong
2017년
-
-
저자
In, Gyo
Ahn, Nam-Geun
Bae, Bong-Seok
Lee, Myoung-Woo
Park, Hee-Won
Jang, Kyoung Hwa
Cho, Byung-Goo
Han, Chang Kyun
Park, Chae-Kyu
Kwak, Yi-Seong
-
제어번호
103701307
-
학술지명
Journal of Ginseng Research
-
권호사항
Vol.
41
No.
3
[
2017
]
-
발행처
The Korean Society of Ginseng
-
발행처 URL
http://www.ginsengsociety.org
-
자료유형
학술저널
-
수록면
361-369
-
언어
English
-
출판년도
2017
-
등재정보
KCI등재
-
소장기관
영남대학교 중앙도서관
영남대학교 중앙도서관
-
판매처
'
In situ analysis of chemical components induced by steaming between fresh ginseng, steamed ginseng, and red ginseng' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제 |
|
동일주제 총논문수 |
논문피인용 총횟수 |
주제별 논문영향력의 평균 |
348
|
0
|
|
주제별 논문영향력
논문영향력
주제 |
주제별 논문수 |
주제별 피인용횟수 |
주제별 논문영향력 |
주제분류(KDC/DDC) |
쌍자엽식물
|
348
|
0
|
|
계 |
|
348
|
0
|
|
* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수 |
0
|
|