양파 재배 중 양파와 쇠비름 수액 처리가 양파의 수량 및 품질 특성에 미치는 영향

논문상세정보
' 양파 재배 중 양파와 쇠비름 수액 처리가 양파의 수량 및 품질 특성에 미치는 영향' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • bioactiveextraction
  • growth-promotion
  • onion
  • purslane
  • 생리활성 추출액
  • 생육촉진
  • 쇠비름
  • 양파
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
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' 양파 재배 중 양파와 쇠비름 수액 처리가 양파의 수량 및 품질 특성에 미치는 영향' 의 참고문헌

  • 한국인 상용 과일과 채소의 계절별 영양성분 변화:수분, 단백질, 지방, 아스코르브산, 베타-캐로틴 함량
    김미정 한국식품조리과학회지 23 (4) : 423 ~ 432 [2007]
  • 재배 중 황 처리 횟수가 양파의 화학적 조성 개선 및 품질 특성에 미치는 영향
    최보경 한국식품과학회지 45 (4) : 478 ~ 487 [2013]
  • 양파껍질추출물의 섭취가 남성 흡연자의 혈행개선에 미치는 효과
    이혜진 한국식품영양과학회지 39 (12) : 1790 ~ 1799 [2010]
  • 양파 파치 추출물이 유기농 양파성에 미치는 영향
    이춘희 한국토양비료학회지(Korean Journal of Soil Science and Fertilizer) 46 (1) : 40 ~ 48 [2013]
  • 양파 재배 중 식이유황 methylsulfonlymethane 처리가 양파의 품질 특성에 미치는 영향
    권은진 한국식품과학회지 45 (2) : 213 ~ 220 [2013]
  • 쇠비름 추출물의 미백 및 항노화, 항염증 효과
    장뢰 KSBB Journal 24 (4) : 397 ~ 402 [2009]
  • 돈분뇨 액비 시용이 생육, 양분흠수량 및 토양 화학성에 미치는 영향
    이종태 원예과학기술지 24 (2) : 148 ~ 156 [2006]
  • 고지방 섭취 흰쥐에서 양파 껍질 추출물의 보충 섭취가 혈중 지질농도와 혈행 개선에 미치는 효과
    정혜경 한국식품영양학회지 24 (3) : 442 ~ 450 [2011]
  • 건강기능성식품 기능성원료로서 양파껍질추출물의 품질특성
    전선영 생명과학회지 22 (9) : 1207 ~ 1213 [2012]
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  • Standard of fertilization for crop
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  • Preliminary phytochemical analysis and antimicrobial activity of some weeds collected from Marathwada region
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  • Phytochemical and antimicrobial activities of Portulaca oleracea L
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  • Physico-chemical properties of soils at red pepper, garlic and onion cultivation areas in Korea
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  • Major components of purslane cultivars(Portulaca oleracea L.) in Iran
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  • Lowering effects of onion intake on oxidative stress biomarkers in streptozotocin-induced diabetic rats
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  • Flavonoid content of edible tropical plants
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  • Effects of aqueous extract of Portulaca oleracea L. on oxidative stress and liver, spleen leptin, PARα and FAS mRNA expression in high-fat dite induced mice
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  • Effect of standard fertilization level and additional fertilization times on storage health bulb rate in onion(Allium cepa L.) cultivation
    Kim S. Korea National Open University [2014]
  • Comparison of Antioxidant and α-Glucosidase Inhibition Activities among Water Extracts and Sugar Immersion Extracts of Green Pepper, Purslane and Shiitake
    이성미 동아시아식생활학회지 24 (1) : 101 ~ 108 [2014]
  • Comparative studies of some phenolic compounds(quercetin, rutin, and ferulic acid) affecting hepatic fatty acid synthesis in mice
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  • Chemical components of yellow and red onion
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  • Attenuation of lipid peroxidation and hyperlipidemia by quercetin glucoside in the aorta of high cholesterol-fed rabbit
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  • Antioxidant activity of solvent extract from onion skin
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  • Antihypertensive effects of the flavonoid quercetin in spontaneously hypertensive rats
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  • Antifungal activity of the extract of common purslane (Portulaca oleracea L.)
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  • Antibacterial and antioxidant activities of quercetin oxidation products from yellow onion(Allium cepa)skin
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