론문(論文) : 차를 이용한 수돗물 간접 음용시 수돗물 중 미네랄 함량 변화 연구

' 론문(論文) : 차를 이용한 수돗물 간접 음용시 수돗물 중 미네랄 함량 변화 연구' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • disinfectionby-products
  • essentialmineral
  • infusiontea
  • residual chlorine
  • tap water
  • 소독부산물
  • 수돗 물
  • 시판차
  • 잔류염소
  • 필수미네랄
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
91 0

0.0%

' 론문(論文) : 차를 이용한 수돗물 간접 음용시 수돗물 중 미네랄 함량 변화 연구' 의 참고문헌

  • 음용수에서 소독부산물과 이취미 유발물질의 끓임 효과
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  • Trace elements in tea leaves, made tea and tea infusion: A review
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  • Tap-water Satisfaction Survey Report : 19 ~ 57
  • Removal of some metals in drinking water by preparing barley or corn tea
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  • K-water Homepage
  • Effects of roasted barley, corn, solomon’s seal, chicory on removal of heavy metals
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  • Effects of roasted barley, corn, solomon’s seal, chicory on removal of heavy metals
    Paeng, J. I. J. Korean Soc. Environ. Administrat 5 (3) : 573 ~ 580 [1999]
  • Determination of trace elements in herbal tea products and their infusions consumed in Thailand
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  • Determination of ionic species in tea infusions by ion chromatography
    Minca, I. U.P.B. Scientific. Bullet., Series B: Chem. and Mater. Sci. 75 (3) : 65 ~ 78 [2013]
  • Changes in the concentrations of the tap water chlorination by-products by heating during cooking, and human ingestion exposure
    Kim, H. K Environ. Health and Toxicol 14 (1) : 34 ~ 43 [1999]