저비용 항공서비스 산업의 발전에 따른 국내/외 기내 식음료 서비스 환경에 관한 연구

' 저비용 항공서비스 산업의 발전에 따른 국내/외 기내 식음료 서비스 환경에 관한 연구' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • carrier
  • catering
  • f&bservice
  • f&b서비스
  • in-flightmeal
  • low cost airline
  • service quality
  • 서비스 품질
  • 저비용 항공사
  • 케이터링
  • 항공 기내식
  • 환경 분석
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
2,383 0

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' 저비용 항공서비스 산업의 발전에 따른 국내/외 기내 식음료 서비스 환경에 관한 연구' 의 참고문헌

  • 항공업무론
    최기종 한올출판사 [2011]
  • 항공사 기내식 서비스 속성의 중요도와 만족도에 관한 비교연구:국내K사와A사를중심으로
    박승식 외식경영연구 11 (2) : 7 ~ 26 [2008]
  • 항공기 기내서비스가 고객의 항공사 선택에 미치는 영향에 관한 연구
    이미연 단국대학교 산업경영대학원 [2005]
  • 항공객실업무론
    조영신 한올출판사 [2011]
  • 질적연구방법론 I
    김영천 문음사출판사 [2008]
  • 저비용항공사 기내식 품질이 만족 및 재이용 의도에 미치는 영향
    김점남 한국외식산업학회지 8 (2) : 163 ~ 177 [2012]
  • 국내 항공사 이용객의 기내식 만족도
    김선아 숙명여자대학교 전통문화예술대학원 [2007]
  • 국내 항공사 관련 인식 조사
  • https://www.cebupacificair.com
  • http://www.vietjet.com
  • http://www.twayair.com
  • http://www.jinair.com
  • http://www.jejuair.net
  • http://www.flyscoot.com
  • http://www.flypeach.com
  • http://www.eastarjet.com
  • http://www.airbusan.com
  • http://www.airasia.com
  • The most flight passengers in 2014
  • The measurement of service quality with SERVQUAL for different domestic airline firms in Turkey
    Kenan, A. Serbian Journal of Management 7 (2) : 219 ~ 230 [2012]
  • The market share of low cost carriers in 2013, continuous rise
  • The market share 15.8% of low cost carriers, continuous rise
  • Servqual reliabilityand validity in travel agencies
    Bigne, J. E. Annals of Tourism Research 30 (1) : 258 ~ 262 [2003]
  • Service quality measurement of in flight meal service: A comparison between korean and foreign-based airlines
    Baek, S. H. J. Com. Nutrition 8 : 153 ~ 159 [2006]
  • Passengers in control. 2015 SITA/ATW Passenger It Trends Survey : 31 ~
  • No Rills. the truth behind the low cost revolution in the skies
    Calder, S. Virgin Books [2002]
  • Logistics in onboard services of airlines
    Hovora. J. Tourism and Hospitality Research 3 (2) : 177 ~ 180 [2001]
  • Inflight catering
    King, T. Tourism and Hospitality Research 3 (2) : 181 ~ 184 [2001]
  • In-flight catering
    Bruce, S. University of Helsinki [2001]
  • Development in in-flight catering
    O'ara, L. Journal of Nutrition and Food Science 3 (20) : 105 ~ 106 [1997]
  • Delivering Quality
    Parasuraman A The Free Press : 23 ~ [1990]
  • Catering to passengers
    Tu, A. Onboard Services 29 (9) : 14 ~ [1997]
  • Airline catering service operation, schedule nervousness and collective efficacy on performance : Hong Kong evidence
    Kris, M. Y. L. The Service Industries Journal 31 (6) : 959 ~ 973 [2011]
  • A conceptual model of service quality and its implications for future research
    Parasuraman A Journal of Marketing 49 (4) : 41 ~ 55 [1985]