연구논문 : 유기농 딸기의 이화학적 품질특성

논문상세정보
' 연구논문 : 유기농 딸기의 이화학적 품질특성' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • antioxidant
  • conventional
  • organic
  • quality
  • strawberries
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
1,525 0

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' 연구논문 : 유기농 딸기의 이화학적 품질특성' 의 참고문헌

  • 하품곶감 추출물 첨가 요구르트의 품질특성
    고서현 한국식품조리과학회지 24 (6) : 735 ~ 741 [2008]
  • 유기재배와 관행재배 된 배의 과실품질과 항산화 활성 비교
    최현석 한국환경농학회지 29 (4) : 367 ~ 373 [2010]
  • 살균제 살포횟수 감소를 위한 딸기 탄저병 방제프로그램
    남명현 식물병 연구 17 (3) : 295 ~ 301 [2011]
  • 딸기 품종의 성숙도, 저장온도 및 저장기간에 따른 과실 품질과 항산화 활성 변화
    최효길 원예과학기술지 31 (2) : 194 ~ 202 [2013]
  • 국내 자생 엉겅퀴추출물의 항산화 성분 및 활성
    장미란 한국식품영양과학회지 41 (6) : 739 ~ 744 [2012]
  • Visual Quality Estimation of Strawbwrry
    Park IK J. East Asian Soc. Diet. Life 3 (2) : 107 ~ 119 [1993]
  • Variation of total phenolics, anthocyanins, ellagic acid, and radical scavenging capacity in various raspberry (Rubus spp.) cultivars
    Bobinaite R Food Chem. 132 (3) : 1495 ~ 1501 [2012]
  • The effect of high hydrostatic pressure on the anthocyanins of raspberry (Rubus idaeus)
    Suthanthangjai W Food Chem. 90 (1) : 193 ~ 197 [2005]
  • On phosphotungastic-phosphomolybdic compounds as color reagents
    Folin O J. Biol. Chem. 12 : 239 ~ 249 [1912]
  • Microbiological Evaluation of organic and inorganic vegetables
    Choi CS Chung Ang J. Hum. Ecol. 27 : 39 ~ 45 [2008]
  • Inhibitory effect of raspberries on starch digestive enzyme and their antioxidant properties and phenolic composition
    Zhang L Food Chem. 119 (2) : 592 ~ 599 [2010]
  • Gibberellin signaling:biosynthesis, catabolism, and response pathways
    Olszewski N The Plant Cell 14 : 61 ~ 80 [2002]
  • Effects of Flower Quality and Gibberellin Acid on Fruit Quality of ‘Niitaka’ Pear
    Choi JS Kor. J. Hort. Sci. Technol 10 : 93 ~ 93 [2009]
  • Effect of Processing and Storage on the Antioxidant Ellagic Acid Derivatives and Flavonoids of Red Raspberry (Rubus idaeus) Jams
    Zafrilla P J. Agric. Food Chem. 49 (8) : 3651 ~ 3655 [2001]
  • Comparison of Fruit Detachment Force and Fruit Characteristics of Organically and Conventionally Cultivated Sweet Persimmon
    Kim MJ J. Agric. Life Sci. 47 (6) : 69 ~ 79 [2013]
  • Biosynthesis of phenolic compounds and its regulation in apple
    Treutter D J. Plant Growth Regul 34 (1) : 71 ~ 89 [2001]