' 학교식당 및 교실배식 과정 전 · 후 미생물 오염에 관한 연구' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • foodpoisoning
  • microorganism
  • school meal system
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
99 0

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' 학교식당 및 교실배식 과정 전 · 후 미생물 오염에 관한 연구' 의 참고문헌

  • 초등학생의 놀이 실태와 교사의 인식
    심우엽 초등교육연구 24 (4) : 143 ~ 164 [2011]
  • 실내 온·습도 변화에 따른 바이오에어로졸 농도의 상관관계 연구
    박진영 대한건축학회논문집 계획계 25 (11) : 349 ~ 356 [2009]
  • 서울지역 학생들의 손 씻기 의식과 학생들의 손에서 분리된 황색포도상구균의 항생제 내성에 관한 연구
    이향 한국환경보건학회지 35 (4) : 278 ~ 286 [2009]
  • 동작가속도계를 이용한 초․중․고등학교 여학생의 신체활동량 차이 분석
    이계영 한국엔터테인먼트산업학회논문지 8 (3) : 451 ~ 458 [2014]
  • 대학 내 급식소의 안전성 확보를 위한 미생물학적 안전성 평가
    김경열 한국식품위생안전성학회지 25 (1) : 49 ~ 58 [2010]
  • 대학 구내식당 식품위생환경의 세균오염도 조사연구
    박성준 한국환경보건학회지 40 (2) : 88 ~ 97 [2014]
  • school food service laws enforcement regulation
  • Vibrios from fish pen slime which mimic Escherichia coli on violet red bile agar
    Rosen A. Applied microbiology 20 (1) : 107 ~ 112 [1970]
  • Staphylococcus aureus infections
    Lowy, Franklin D. New England Journal of Medicine 339 (8) : 520 ~ 532 [1998]
  • School lunch food poisoning Critical Control Measures
  • Quantitative Exposure Model for the Transmission of Norovirus in Retail Food Preparation
    Mokhtari A Int J Food Microbiol 133 (1-2) : 38 ~ 47 [2009]
  • Indoor air quality official test standards
  • General test method (Staphylococcus aureus)
  • General test method (Bacillus cereus)
  • Food Poisoning Statistics System
  • Evaluation of school feeding management and hygienesafety inspection Detailed Guidelines
  • Analysis on School Meal Program and Its Subsidiary Status in Korea and OECD Countries
  • A Microbiological Analysis and Hazard Factor Evaluation of Food Utensils and Fixtures of Food Service Operations in Schools
    Park SJ J Environ Health Sci 37 (5) : 376 ~ 386 [2011]