한방관련 박람회 방문객의 약선에 대한 인식

' 한방관련 박람회 방문객의 약선에 대한 인식' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 지리
  • medicalherbs
  • medicateddiet(yaksun)
  • medicateddietexhibition
  • perception
  • 방문경로
  • 약선
  • 약선박람회
  • 인식
  • 한약재
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
3,349 0

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' 한방관련 박람회 방문객의 약선에 대한 인식' 의 참고문헌

  • 조상전래의 자연건강식 한방 요리
    전희정 예음출판사 [1996]
  • 오미자를 첨가한 약선 데미글라스 소스의 품질 특성에 관한 연구
    김현덕 한국조리학회지 12 (3) : 119 ~ 133 [2006]
  • 약선음식의 온라인 구전특성이 약선음식 기능가치, 만족, 애호도에 미치는 영향관계 연구
    장순옥 외식경영연구 15 (6) : 117 ~ 142 [2012]
  • 약선 요리 품질이 지각된 가치와 재구매 의도 및 추천의도에 미치는 영향
    최성웅 한국조리학회지 18 (5) : 1 ~ 15 [2012]
  • 건강약선조리
    박성혜 지구문화사 [2011]
  • Yaksun(Medicinal Food)in Korean Food Culture. J. East Asian Soc
    Koo SJ. Dietary Life 10 (6) : 560 ~ 564 [2000]
  • The study on the customer’s and cool’s perception of Han-Bang Menu
    Cho YS. Kyonggi University [2006]
  • Research on the menu selecting attribute of medicinal cuisine and customers’g recognition
    Kim JM. Dong-eui University [2006]
  • Research on dietary life and recognition of undergraduate students in Gwangju city for globalization of Namdo traditional food
    Kim YA Chosun University [2010]
  • Recognition of Korea Yaksun Cuisine and Further Education According to Lifestyle
    Cho SK. Sookmyung Women’s University [2010]
  • Perception of Medicated Diets among Exemplary Restaurant Chefs in the Danyang Area
    Min SH. The Korean Society of Food Culture 27 (2) : 105 ~ 112 [2012]
  • A Survey on the Perception of Yaksun(Medicated Diet)among School Foodservice Dietitians in the Chungbuk Area. J. East Asian Soc
    Lee BR Dietary Life 19 (6) : 882 ~ 890 [2009]
  • A Study on the University Student's Awareness for Traditional and Yaksun Food
    Ahn OH. Yeungnam University [2014]
  • A Study on the Food Behavior, Recognition and Preference of the Herbal Cuisine
    Lee YD The Korean Foodservice Association 5 (2) : 35 ~ 51 [2009]
  • A Study on the Effects of Perceived Value and Risk Perception on Satisfaction and Loyalty in Yaksum Food & Beverage
    Park HJ. Gangneung- Wonju National University [2009]
  • A Study in the perception of five star hotel chef’s about the globalization of Korean foods
    Lee IK. 석사 [2010]