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신육성 다수확 밀 익산370호의 원맥과 밀가루의 품질 특성
최용석(Yong-Seok Choi)
이재강(Jae-Kang Lee)
최용현(Yong-Hyun Choi)
김영환 ( Young Hwan Kim )
강천식 ( Chon Sik Kang )
신말식(Malsik Shin)
2015년
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도
공유도
영향력
논문상세정보
저자
최용석(Yong-Seok Choi)
이재강(Jae-Kang Lee)
최용현(Yong-Hyun Choi)
김영환 ( Young Hwan Kim )
강천식 ( Chon Sik Kang )
신말식(Malsik Shin)
주제어
domesticwheatcultivar
flour
Iksan370
Milling
Quality Characteristics
참고문헌( 22)
유사주제 논문( 335)
quality characteristics 265건
milling 64건
flour 5건
iksan370 1건
인용/피인용
신육성 다수확 밀 익산370호의 원맥과 밀가루의 품질 ...
' 신육성 다수확 밀 익산370호의 원맥과 밀가루의 품질 특성' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제
domesticwheatcultivar
flour
iksan370
milling
quality characteristics
동일주제 총논문수
논문피인용 총횟수
주제별 논문영향력의 평균
340
0
0.0%
자세히
주제별 논문영향력
논문영향력
주제
주제별 논문수
주제별 피인용횟수
주제별 논문영향력
주제어
domesticwheatcultivar
1
0
0.0%
flour
6
0
0.0%
iksan370
2
0
0.0%
milling
65
0
0.0%
quality characteristics
266
0
0.0%
계
340
0
0.0%
* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수
0
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' 신육성 다수확 밀 익산370호의 원맥과 밀가루의 품질 특성'
의 참고문헌
파쇄미 쌀가루를 이용한 즉석 쌀국수의 품질특성
최은지
한국식품영양과학회지 43 (8) : 1270 ~ 1277
[2014]
적립계 내한 내수발아성 제면용 밀(Triticum aestivum L.) ‘수안’
강성주
강천식
김경호
김경훈
김기종
김영진
김정곤
김학신
김홍식
박광근
박기훈
박종철
박철수
박형호
이춘기
정영근
최홍집
한국육종학회지 46 (3) : 260 ~ 267
[2014]
우리나라 생면용 밀가루의 성질
신숭녕
한국식품과학회지 37 (3) : 418 ~ 424
[2005]
연질밀의 품종별 이화학적 특성 및 제품의 제조적성
박영서
한국식품과학회지 39 (4) : 412 ~ 418
[2007]
생면용에 적합한 밀가루의 품질 특성
신은주
한국식품조리과학회지 30 (5) : 540 ~ 546
[2014]
Wheat flour milling
Elieser SP
AACC International Inc : 18 ~ 27
[2011]
Wheat chemistry and technology
Carson GR
AACC International Inc. : 97 ~ 118
[2009]
Wheat and wheat flour with human history
Jang HG
[2012]
The dynamic rheological properties of glutens and gluten sub-fractions from wheats of good and poor bread making quality
Khatkar BS
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[1995]
The distribution of ash in the wheat kernel
Hinton JJC
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[1959]
Role and contribution of starch and protein contents and quality to texture profile analysis of oriental noodles
Baik BK
Cereal Chem 71 (4) : 315 ~ 320
[1994]
Rheological properties of wheat endosperm with a view on grinding behaviour
Haddad Y
Powder Technol 105 (1-3) : 89 ~ 94
[1999]
Quality characteristics of bread added with Gastrodia elata Blume powder
Kim HJ
Korean J Food Sci Technol 33 (4) : 437 ~ 443
[2001]
Food balance sheet
Whang YJ
Korea Rural Economic Institute : 34 ~ 232
[2013]
Effects of attrition milling in wheat flour on starch damaged of dough and bread baking properties
Joo OS
Korean J Postharvest Sci Technol 8 (4) : 434 ~ 441
[2001]
Effect of gums on the characteristics of the dough in making frozen dough
Lee JM
Korean J Food Sci Technol 32 (3) : 604 ~ 609
[2000]
Comparison of noodle-related characteristics of domestic and imported wheat
Lee SY
Korean J Food Sci Technol 29 (1) : 44 ~ 50
[1997]
Carbohydrate, starch. In Functional properties of food components. Food science and technology, a series of monograph
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[1985]
American Association of Cereal Chemists approved methods
AACC
American Association Creal Chemists
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Agriculture, food and rural affairs statistics yearbook
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[2014]
Agricultural and physiological characteristics of new elite wheat line “Iksan370” with long spike
Son JH
J Agric Life Sci 45 (1) : 92 ~ 96
[2014]
2011 Handbook of Main Crop Variety II Field Crop
Rural Development Administration National Institute of Crop Science
RDA : 83 ~ 88
[2011]
' 신육성 다수확 밀 익산370호의 원맥과 밀가루의 품질 특성'
의 유사주제(
) 논문