논문상세정보
' 생돼지감자와 건조돼지감자 장아찌의 이화학적 특성' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • helianthustuberosuslinne
  • jangachi
  • jerusalemartichoke
  • physicochemical characteristics
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
126 2

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' 생돼지감자와 건조돼지감자 장아찌의 이화학적 특성' 의 참고문헌

  • 추출방법에 따른 돼지감자 잎의 항산화 및 생리활성 비교
    김재원 한국식품영양과학회지 42 (1) : 68 ~ 75 [2013]
  • 절임농도와 건조시간에 따른 가지장아찌의 저장 중 품질 특성 변화
    최상아 한국식생활문화학회지 27 (2) : 211 ~ 224 [2012]
  • 열풍 건조한 돼지감자 분말의 영양성분 및 이화학적 특성 분석
    김하늘 한국식품과학회지 46 (1) : 73 ~ 78 [2014]
  • 돼지감자 분말을 첨가한 스펀지케이크의 품질 특성
    서강희 동아시아식생활학회지 24 (1) : 126 ~ 135 [2014]
  • 돼지감자 분말과 올리고당을 첨가한 머핀 제조의 최적화
    박금순 한국식생활문화학회지 29 (1) : 101 ~ 110 [2014]
  • 돼지감자 분말 첨가 쿠키의 품질특성 및 혈당에 미치는 영향
    박화연 한국지역사회생활과학회지 24 (2) : 233 ~ 241 [2013]
  • The measurment methods of the textural characteristics of fermented vegetables
    Rhee HS Korean J Soc Food Sci 11 : 83 ~ 91 [1995]
  • The impact of pasteurisation and sterilisation on bioactive compounds of onion by-products
    Benítez V Food Bioprocess Technol 6 : 1979 ~ 1989 [2013]
  • The content of protein and of amino acids in Jerusalem artichoke tubers(Helianthus tuberosus L. )of red variety Rote Zonenkugel
    Cieślik E Acta Sci Pol Technol Aliment 4 : 433 ~ 441 [2011]
  • Some remarks on rehydration of dried foods
    Piotr PL J Food Eng 36 : 81 ~ 87 [1998]
  • Selection of yeast strains for alcohol production from Jerusalem artichoke tubers(Helianthus tuberosus L. )
    Ryu YW J Korean Agric Chem Soc 26 : 119 ~ 124 [1983]
  • Seed dormancy of Jerusalem Artichoke(Helianthus tuberosus L. )and seed treatment for germination induction
    Lim KB Korean J Crop Sci 34 : 370 ~ 377 [1989]
  • Quality characteristics of sulgidduk by the addition of Jerusalem artichoke powder
    Park HS Korean J Culinary Research 16 : 259 ~ 267 [2010]
  • Qualitative chararcteristics and antioxidant activities of buchimgaru supplemented with Jerusalem artichoke powder
    Kim GC J Kor Soc Food Sci Nutri 42 : 1065 ~ 1070 [2013]
  • Production of inulase using Jerusalem artichoke tuber extract
    Choi WS J Korean Agric Chem Soc 27 : 238 ~ 244 [1984]
  • Immune-stimulating and gut health-promoting properties of short-chain fructo-oligosaccharides
    Bornet FRJ Nutr Rev 60 : 326 ~ 334 [2002]
  • Extraction and analysis of inulin from Jerusalem artichoke
    Shin SH Food Science and industry 4 : 50 ~ 58 [2012]
  • Effect of fructooligosaccharide-inulin of Jerusalem artichoke on the growth of intestinal microorganisms of pig
    Kim CG Korean J Food Sci Technol 25 : 395 ~ 399 [1993]
  • Dose-response effects of inulin and oligofructose on intestinal bifidogenesis effects
    Rao AV J Nutr 129 : 1442 ~ 1445 [1999]