토복령 추출물을 첨가한 소스의 항산화 활성 및 저장 중 품질 특성

논문상세정보
' 토복령 추출물을 첨가한 소스의 항산화 활성 및 저장 중 품질 특성' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • antioxidant activity
  • chinarootextract
  • commercialsauce
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' 토복령 추출물을 첨가한 소스의 항산화 활성 및 저장 중 품질 특성' 의 참고문헌

  • 토복령의 항산화 활성
    차배천 생약학회지 36 (3) : 195 ~ 200 [2005]
  • 청미래 덩굴 잎 추출물의 항산화 및 항균 활성
    고명수 한국식품저장유통학회지 18 (5) : 764 ~ 772 [2011]
  • 천연 솔잎추출물의 특성 및 분석
    성기천 韓國油化學會誌 21 (4) : 320 ~ 326 [2004]
  • 솔잎 열수추출물 소스를 첨가한 양념돈육의 저장 중 품질 특성
    김하윤 동아시아식생활학회지 22 (5) : 593 ~ 603 [2012]
  • 속단추출물의 첨가로 인한 양념 돈육의 품질특성 및 저장성 향상
    김현정 한국식품영양과학회지 40 (1) : 102 ~ 109 [2011]
  • 산약, 오미자 및 오디 첨가 샐러드 드레싱의 품질 특성 및 항산화성
    임수빈 동아시아식생활학회지 22 (5) : 613 ~ 623 [2012]
  • 발효 청미래덩굴잎 추출물의 혼합에 의한 토복령의 항산화활성 증진효과
    이상일 Journal of Applied Biological Chemistry 57 (2) : 145 ~ 152 [2014]
  • 로즈마리 첨가 토마토 소스의 저장기간에 따른 품질특성
    김장호 한국조리학회지 19 (3) : 116 ~ 129 [2013]
  • 돈육양념소스 소재 개발을 위한 한약재 추출물의 생리활성
    이신호 한국식품과학회지 41 (1) : 100 ~ 105 [2009]
  • 감자를 첨가한 기능성 크림수프의 품질 특성
    이갑랑 한국식품조리과학회지 21 (1) : 12 ~ 17 [2005]
  • Today’s research of Smilax china
    Cheng DS J Clin Med Mater 29 : 90 ~ 93 [2006]
  • Quality characteristics of commercial rice soy bean paste
    Kim YS Korean J Food Preserv 18 : 853 ~ 858 [2011]
  • Quality changes during storage for Kochujang treated with heat and high hydrostatic pressure
    Lim S J Korean Soc Food Sci Nutr 30 : 611 ~ 616 [2001]
  • Physicochemical, microbia, ans sensory properties of yogurt with Ulmus davidiana var. japonica during storage
    Ahn J Korean J Community Living Sci 25 (4) : 601 ~ 608 [2014]
  • Effects of Korean and Chinese cratafgi fructrus on the antioxidant activity and antiproliferation of cancer cells
    Park Y Korean J Community Living Sci 26 (1) : 103 ~ 113 [2015]
  • Effectiveness of scitpi rhizoma ethanol extract on skin whitening using in vitro test
    Ko JY J Environ Toxicol 1 : 69 ~ 77 [2010]
  • Changes of pH, acidity, protease activity and microorganism on sauce using a Korean traditional seasoning during cold storage
    Jin SK Korean J Food Sci Anim Resour 26 : 159 ~ 165 [2006]
  • Changes in quality characteristics of seasoned soy sauce treated with superheated steam and high hydrostaic pressure during cold storage
    Choi Y Korean J Food Coolery Sci 70 : 92 ~ 97 [2013]
  • Antioxidant by the use if a stable free radical
    Blois MS Nature 181 : 1199 ~ 1200 [1958]
  • Antioxidant activities of seasoning sauces prepared with Germanium thunbergii Sieb. et Zucc, and Cretaegi fructus and the quality changes of seasoned pork during storage
    Lee SH J Korean Food Sci Technol 41 : 57 ~ 63 [2009]
  • Antioxidant activities of Rumex cripus extracts and effects on quality characteristics of seasoned pork
    Kim HJ Korean J Food Sci Technol 42 (4) : 445 ~ 451 [2010]
  • Anti-inflmmatory and anti-nociceptive activities of Smilax china L. aqueous root
    Shu XS J Ethnopharm 103 : 327 ~ 332 [2006]