경북지역 초·중·고·대학생의 채소류 기호도와 섭취빈도 비교

논문상세정보
' 경북지역 초·중·고·대학생의 채소류 기호도와 섭취빈도 비교' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 식품과 식료
  • coefficient of variation
  • intake frequency
  • preferencescore
  • schoolgroup
  • vegetables
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
1,564 0

0.0%

' 경북지역 초·중·고·대학생의 채소류 기호도와 섭취빈도 비교' 의 참고문헌

  • 한·일 일부지역 여대생의 식습관과 식품기호도 비교
    이경애 한국식품영양과학회지 39 (11) : 1619 ~ 1626 [2010]
  • 초등학생과 초등학생 어머니의 채소류 식품군 식품의 기호도 조사
    김희혜 한국가정과교육학회지 24 (3) : 73 ~ 88 [2012]
  • 채소섭취 변화단계에 따른 초등학생의 채소 식행동과 기호도
    백지영 한국식생활문화학회지 24 (2) : 146 ~ 154 [2009]
  • 중학생의 채소류에 대한 기호도 및 메뉴 선호도 조사
    박소현 한국식품영양과학회지 37 (12) : 1660 ~ 1666 [2008]
  • 서울시내 일부 고등학생의 채소 급식 메뉴에 대한 기호도 및 관련 인자의 영향
    홍재희 한국식품과학회지 44 (1) : 121 ~ 134 [2012]
  • 대구지역 중학생들의 학교 급식 만족도 조사
    장미애 동아시아식생활학회지 15 (2) : 226 ~ 234 [2005]
  • 대구 경북지역 초등학생들의 식습관과 채소류 섭취에 대한 연구
    고봉경 한국식품조리과학회지 21 (4) : 497 ~ 504 [2005]
  • 광주·전남지역 초등학생의 채소기피 관련요인 및채소류의 조리법에 대한 기호도 조사
    안유경 대한지역사회영양학회지 14 (5) : 531 ~ 544 [2009]
  • 경북지역 초·중·고·대학생의 채소류 섭취태도와 향신채소 기호도 비교
    이윤경 대한지역사회영양학회지 19 (3) : 223 ~ 230 [2014]
  • Vegetable intakes and preferences of elementary school students living in Incheon
    Kim SJ Inha University [2012]
  • Understanding basic nutrition
    Koo JO Power book : 61 ~ 62 [2011]
  • The third Development Strategies for the National Health Plan (2011~2020)
    Ministry of Health and Welfare
  • Study on Consumption Status and Preference Level for Vegetables
    Choi NR Sookmyung Women's University [2007]
  • Preference and intake of vegetables among high school students in Daegu
    Chung S Keimyung University [2012]
  • Korea Health Statistics 2011 : Korea National Health and Nutrition, Examination Survey(KNHANES V-2)
    Ministry of Health and Welfare [2011]
  • Dietary reference intakes for Koreans. 1st revision
    Ministry of Health and Welfare The Korean Nutrition Society : 532 ~ 534 [2010]
  • Dietary guidelines for Koreans
    Ministry of Health and Welfare
  • A survey of the management of elementary school foodservice - II. Satisfaction of food service and food preferences of the elementary school students in the Kwangju & Chonnam area -
    Kim KA Korean J Soc Food Sci 15 (3) : 272 ~ 287 [1999]
  • A study on the relationship between nutrition knowledge and food habit of mothers and food preference and other factors of their elementary school children
    Cheong HS J Korean Home Econ Assoc 33 (3) : 207 ~ 223 [1995]
  • A study on the preference and acceptance of vegetables in menus for primary school students
    Yoo JY J Table Food Coord 7 (1) : 1 ~ 14 [2012]