연구동향 분석
홈
알림
이용안내
오류접수
API
서비스소개
인기 연구 키워드 :
인기 활용 키워드 :
티백 형 수정과의 관능적 특성 및 소비자 기호도 조사
김하나(Hana Kim)
송영옥(Yeong Ok Song)
이지현(Jeehyun Lee)
2015년
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도
공유도
영향력
논문상세정보
저자
김하나(Hana Kim)
송영옥(Yeong Ok Song)
이지현(Jeehyun Lee)
주제어
acceptability
descriptive
Sujeonggwa
sweetener
tea bag
참고문헌( 27)
유사주제 논문( 98)
acceptability 71건
sweetener 11건
descriptive 10건
sujeonggwa 4건
tea bag 2건
인용/피인용
티백 형 수정과의 관능적 특성 및 소비자 기호도 조사
' 티백 형 수정과의 관능적 특성 및 소비자 기호도 조사' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제
acceptability
descriptive
sujeonggwa
sweetener
tea bag
동일주제 총논문수
논문피인용 총횟수
주제별 논문영향력의 평균
103
0
0.0%
자세히
주제별 논문영향력
논문영향력
주제
주제별 논문수
주제별 피인용횟수
주제별 논문영향력
주제어
acceptability
72
0
0.0%
descriptive
11
0
0.0%
sujeonggwa
5
0
0.0%
sweetener
12
0
0.0%
tea bag
3
0
0.0%
계
103
0
0.0%
* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수
0
닫기
' 티백 형 수정과의 관능적 특성 및 소비자 기호도 조사'
의 참고문헌
전통음료 섭취에 영향을 주는 변인에 관한 분석연구
이현주
한국식품조리과학회지 18 (1) : 63 ~ 72
[2002]
전통 음료에 대한 서울 지역 대학생의 인지도 및 섭취 실태 조사
황수정
한국조리학회지 12 (4) : 213 ~ 224
[2006]
연령별 한국 전통후식류의 기호도 조사
박성진
한국식품영양학회지 25 (3) : 554 ~ 563
[2012]
여성의 연령에 따른 한국 전통음료의 음용실태 및 선호도에 관한 조사 분석
한은숙
동아시아식생활학회지 14 (5) : 397 ~ 406
[2004]
시판 한국 전통음료제품의 품질에 대한 기대치와 만족도 비교(IPA)
이연정
한국식품조리과학회지 21 (5) : 703 ~ 712
[2005]
수정과의 품질특성
서지현
동아시아식생활학회지 12 (5) : 370 ~ 378
[2002]
대학생들의 건강관련 요인이 커피와 전통음료의 기호도와 섭취빈도에 미치는 영향
신선영
한국식생활문화학회지 22 (4) : 420 ~ 433
[2007]
국제우주정거장에서 수행된 한국우주식품 관능평가 결과분석
강상욱
한국항공우주학회지 37 (8) : 819 ~ 827
[2009]
The survey of the recognition and preference of Korean traditional beverages
Lim GM.
Sookmyung Women's University
[2003]
The movement and desirable direction of developing beverages using traditional ingredients
Cho WH
Korean J Food Cook Sci 17 (6) : 651 ~ 656
[2001]
The effects of fructooligosaccharide on the acidity and taste during Kimchi fermentation
In MJ
J Food Sci Nutr 31 (5) : 760 ~ 764
[2004]
The beauty of Korean food: with 100 best-loved recipes
Institute of Traditional Korean Food.
Hollym Corp., Publishers : 248 ~ 249
[2007]
Target consumers for traditional beverages are getting younger?
Jung, SK
Statistical penalty analysis
Pagès J
Food Qual Pref 32 (A) : 16 ~ 23
[2014]
Statistical methods in food and consumer research
Gacula MC
Academic press : 114 ~ 128
[1984]
Quality characteristics of several stevia (Stevia rebaudiana Bert.) teas prepared by different processing conditions
Kim GS
Korea National University of Transportation
[2012]
Physiological functionalities of short chain fructooligosaccharides
Woo D. H
Food Technol 18 (4) : 69 ~ 87
[2005]
Literature review on the Korean traditional non-alcoholic beverages-I. types and processing methods
Lee CH
Korean J Food Culture 6 (1) : 43 ~ 54
[1991]
Identification of sensory attributes that drive consumer liking of commercial orange juice products in Korea
Kim MN
J Sens Stud 78 (9) : 1451 ~ 1458
[2013]
Food characteristics of recipes using stevia sweetener-A proposed herbal sugar substitute
Kerzicnik L
J Am Dietetic Assoc 99 (5) : 29 ~
[2000]
Development of flavor lexicon for freshly pressed and processed blueberry juice
Bett-Garber KL
J Sens Stud 28 (2) : 161 ~ 170
[2013]
Development of a lexicon for commercially available cabbage(Baechu)Kimchi
Chambers E IV
J Sens Stud 27 (6) : 511 ~ 518
[2012]
Consumer acceptance for green tea by consumers in the United States, Korea and Thailand
Lee J
J Sens Stud 25 (s1) : 109 ~ 132
[2010]
Comparison is use of the 9-point hedonic scale between Americans, Chinese, Koreans and Thai
Yeh L
Food Qual Prefer 9 (6) : 413 ~ 419
[1998]
Actue toxicity of stevioside, a natural sweetener, and its metabolite, steviol, in several animal species
Toskulkao C
Drug Chem Toxicol 20 (1-2) : 31 ~ 44
[1997]
A study on university student's knowledge and opinion of the Korean traditional foods-II. The evaluation and option for improvement on the Korean traditional foods
Lee KA
Korean J Family Environ Res 31 (4) : 183 ~ 191
[1993]
A bibliographical study of Dock(Korean rice cake)
Mang HY
Korean J Dietary Culture 3 (2) : 153 ~ 162
[1988]
' 티백 형 수정과의 관능적 특성 및 소비자 기호도 조사'
의 유사주제(
) 논문