티백 형 수정과의 관능적 특성 및 소비자 기호도 조사

' 티백 형 수정과의 관능적 특성 및 소비자 기호도 조사' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • acceptability
  • descriptive
  • sujeonggwa
  • sweetener
  • tea bag
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
103 0

0.0%

' 티백 형 수정과의 관능적 특성 및 소비자 기호도 조사' 의 참고문헌

  • 전통음료 섭취에 영향을 주는 변인에 관한 분석연구
    이현주 한국식품조리과학회지 18 (1) : 63 ~ 72 [2002]
  • 전통 음료에 대한 서울 지역 대학생의 인지도 및 섭취 실태 조사
    황수정 한국조리학회지 12 (4) : 213 ~ 224 [2006]
  • 연령별 한국 전통후식류의 기호도 조사
    박성진 한국식품영양학회지 25 (3) : 554 ~ 563 [2012]
  • 여성의 연령에 따른 한국 전통음료의 음용실태 및 선호도에 관한 조사 분석
    한은숙 동아시아식생활학회지 14 (5) : 397 ~ 406 [2004]
  • 시판 한국 전통음료제품의 품질에 대한 기대치와 만족도 비교(IPA)
    이연정 한국식품조리과학회지 21 (5) : 703 ~ 712 [2005]
  • 수정과의 품질특성
    서지현 동아시아식생활학회지 12 (5) : 370 ~ 378 [2002]
  • 대학생들의 건강관련 요인이 커피와 전통음료의 기호도와 섭취빈도에 미치는 영향
    신선영 한국식생활문화학회지 22 (4) : 420 ~ 433 [2007]
  • 국제우주정거장에서 수행된 한국우주식품 관능평가 결과분석
    강상욱 한국항공우주학회지 37 (8) : 819 ~ 827 [2009]
  • The survey of the recognition and preference of Korean traditional beverages
    Lim GM. Sookmyung Women's University [2003]
  • The movement and desirable direction of developing beverages using traditional ingredients
    Cho WH Korean J Food Cook Sci 17 (6) : 651 ~ 656 [2001]
  • The effects of fructooligosaccharide on the acidity and taste during Kimchi fermentation
    In MJ J Food Sci Nutr 31 (5) : 760 ~ 764 [2004]
  • The beauty of Korean food: with 100 best-loved recipes
    Institute of Traditional Korean Food. Hollym Corp., Publishers : 248 ~ 249 [2007]
  • Target consumers for traditional beverages are getting younger?
  • Statistical penalty analysis
    Pagès J Food Qual Pref 32 (A) : 16 ~ 23 [2014]
  • Statistical methods in food and consumer research
    Gacula MC Academic press : 114 ~ 128 [1984]
  • Quality characteristics of several stevia (Stevia rebaudiana Bert.) teas prepared by different processing conditions
    Kim GS Korea National University of Transportation [2012]
  • Physiological functionalities of short chain fructooligosaccharides
    Woo D. H Food Technol 18 (4) : 69 ~ 87 [2005]
  • Literature review on the Korean traditional non-alcoholic beverages-I. types and processing methods
    Lee CH Korean J Food Culture 6 (1) : 43 ~ 54 [1991]
  • Identification of sensory attributes that drive consumer liking of commercial orange juice products in Korea
    Kim MN J Sens Stud 78 (9) : 1451 ~ 1458 [2013]
  • Food characteristics of recipes using stevia sweetener-A proposed herbal sugar substitute
    Kerzicnik L J Am Dietetic Assoc 99 (5) : 29 ~ [2000]
  • Development of flavor lexicon for freshly pressed and processed blueberry juice
    Bett-Garber KL J Sens Stud 28 (2) : 161 ~ 170 [2013]
  • Development of a lexicon for commercially available cabbage(Baechu)Kimchi
    Chambers E IV J Sens Stud 27 (6) : 511 ~ 518 [2012]
  • Consumer acceptance for green tea by consumers in the United States, Korea and Thailand
    Lee J J Sens Stud 25 (s1) : 109 ~ 132 [2010]
  • Comparison is use of the 9-point hedonic scale between Americans, Chinese, Koreans and Thai
    Yeh L Food Qual Prefer 9 (6) : 413 ~ 419 [1998]
  • Actue toxicity of stevioside, a natural sweetener, and its metabolite, steviol, in several animal species
    Toskulkao C Drug Chem Toxicol 20 (1-2) : 31 ~ 44 [1997]
  • A study on university student's knowledge and opinion of the Korean traditional foods-II. The evaluation and option for improvement on the Korean traditional foods
    Lee KA Korean J Family Environ Res 31 (4) : 183 ~ 191 [1993]
  • A bibliographical study of Dock(Korean rice cake)
    Mang HY Korean J Dietary Culture 3 (2) : 153 ~ 162 [1988]