와송과 발효 와송 추출물의 이화학적 특징 및 항산화 활성

논문상세정보
' 와송과 발효 와송 추출물의 이화학적 특징 및 항산화 활성' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 생물과학
  • ferment
  • lactic acid bacteria
  • orostachys japonicus
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' 와송과 발효 와송 추출물의 이화학적 특징 및 항산화 활성' 의 참고문헌

  • 항산화활성을 나타내는 약용식물 소재 탐색
    김은영 한국식품과학회지 36 (2) : 333 ~ 338 [2004]
  • 재배 조건에 따른 바위솔의 총페놀함량 및 항산화효과
    신성철 한국약용작물학회지 14 (4) : 234 ~ 238 [2006]
  • 유지 기질에 대한 와송 추출물의 항산화 효과
    이수정 생명과학회지 18 (8) : 1106 ~ 1114 [2008]
  • 와송(Orostachys japonicus) 잎, 줄기 및 뿌리 추출물의 항산화활성과 열 및 pH 안정성
    이소정 한국식품영양과학회지 38 (11) : 1571 ~ 1579 [2009]
  • 와송 부위별 추출물의 항균활성
    윤소영 한국식품영양과학회지 38 (1) : 14 ~ 18 [2009]
  • 바위솔 추출물의 항산화활성 및 암세포 증식억제
    김충현 한국약용작물학회지 11 (1) : 31 ~ 39 [2003]
  • 건조 방법에 따른 와송의 항산화 효과
    이수정 한국식품영양과학회지 37 (5) : 605 ~ 611 [2008]
  • Triterpene and steroids from Orostachys japonicus
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  • The determination of flavonoid contents in mulberry and their scavenging effects on superoxide radicals
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  • Some physiological activity of phenolic substances in plant foods
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  • Probiotics in man and animals
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  • Effects of Orostachys japonicus A. Berger in the immune system
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  • Effect of methanol extract and kaempferol glycosides from Armoracia rusticana on the formation of lipid peroxide in bromobenzene-treated rats in vitro
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  • Development of a methods predicing the oxidative stability of edible oils using 2, 2-diphenyl-1-picrylhydrazyl(DPPH)
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  • Assay for lipid peroxides in animal tissues bythiobarbituric acid reaction
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  • Antioxidative activities of Oolong tea
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  • Antioxidative activities and contents of polyphenolic compound of Cudrania tricuspidata
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  • Antioxidant determination by the use of a stable free radical
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  • Antioxidant activity of peptides obtained from porcine myofibrillar proteins by protease treatment
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  • Anti-inflammatory effects of dichloromethane fraction from Orostachys japonicus in RAW 264.7 cells: suppression of NF-kB activation and MAPK signaling
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