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가열 처리에 따른 커틀릿의 식품안전성 확보 조건
김종규(Jong-Gyu Kim)
김중순(Joong-Soon Kim)
2015년
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도
공유도
영향력
논문상세정보
저자
김종규(Jong-Gyu Kim)
김중순(Joong-Soon Kim)
주제어
aerobic colony counts
color
cutlet
internalcookedtemperature
참고문헌( 25)
유사주제 논문( 940)
위생학, 공공의학 623건
color 317건
인용/피인용
가열 처리에 따른 커틀릿의 식품안전성 확보 조건
' 가열 처리에 따른 커틀릿의 식품안전성 확보 조건' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제
위생학, 공공의학
aerobic colony counts
color
cutlet
internalcookedtemperature
동일주제 총논문수
논문피인용 총횟수
주제별 논문영향력의 평균
893
0
0.0%
자세히
주제별 논문영향력
논문영향력
주제
주제별 논문수
주제별 피인용횟수
주제별 논문영향력
주제분류(KDC/DDC)
위생학, 공공의학
624
0
0.0%
주제어
aerobic colony counts
1
0
0.0%
color
318
0
0.0%
cutlet
1
0
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internalcookedtemperature
1
0
0.0%
계
945
0
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* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수
0
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' 가열 처리에 따른 커틀릿의 식품안전성 확보 조건'
의 참고문헌
효소처리를 달리한 조직대두단백을 이용하여 제조한 콩까스의 품질특성
김은비
한국식생활문화학회지 23 (4) : 507 ~ 513
[2008]
콤비스티머 오븐조리조건이 돈가스 품질 특성에 미치는 영향
김인철
한국산학기술학회논문지 12 (7) : 3123 ~ 3129
[2011]
조리방법이 돈까스의 품질에 미치는 영향
채영철
한국식품조리과학회지 21 (4) : 491 ~ 496
[2005]
인삼사포닌이 첨가된 돈가스 제품의 이화학적 및 관능적 특성
조수현
한국동물자원과학회지 45 (4) : 633 ~ 639
[2003]
브레딩시 밀 식이섬유 첨가가 돈육 등심 돈가스 품질특성에 미치는 영향
박관식
한국축산식품학회지 32 (4) : 504 ~ 511
[2012]
갈색 빵가루가 오븐 조리 돈가스의 품질 특성에 미치는 영향
김인철
동아시아식생활학회지 21 (3) : 331 ~ 337
[2011]
Trained sensory perception of pork eating quality as affected by fresh and cooked pork quality attributes and end-point cooked temperature
Moeller SJ
Meat Sci 85 (1) : 96 ~ 103
[2010]
Strategy for improving satisfaction of school meals
Ministry of Education and Human Resources Development
MEHRD Press
[2007]
Sensory and nutritional characteristics of stuffed pork cutlet with kimchi, pineapple, and seasoned small green onion
Han KS
Korean J Culinary Res 8 (2) : 217 ~ 226
[2002]
Safe internal cooking temperatures
Health Canada Healthy Canadians
Real-time estimation of slowest heating point temperature and residual cooking time by coupling multipoint temperature measurement and mathematical modelling:application to meat cooking automation
Rinaldi M
Food Con 23 (2) : 412 ~ 418
[2012]
Quality traits of brown trouts (Salmo trutta) cutlets described by automated color image analysis
Marty-Mahe P
Aquaculture 232 (1-4) : 225 ~ 240
[2004]
Quality and storage stability of enrobed duck cutlet
Vijayakumar KS
J Food Sci Technol 43 (2) : 154 ~ 156
[2006]
Quality and shelf-life evaluation of egg cutlets prepared incorporating chicken meat
Pandey NK
Fleischwirtschaft International 27 (4) : 74 ~ 76
[2012]
Food poisoning statistics
Korea Food and Drug Administration
KFDA Pre
[2004]
Food Sanitation Act, Animal Slaughter and Meat Control Act
Ministry of Government Legislation
KMGL Press
[2013]
Food Code of Korea
Korea Ministry of Food and Drug Safety
KMFDS Press
[2014]
Estimation of bacteriological spoilage of pork cutlets by electronic nose
Horváth KM
Acta Microbiologica Hungarica 54 (2) : 179 ~ 194
[2007]
Effect of different binders on the quality of enrobed buffalo meat cutlets and their shelf life at refrigeration storage (4±1oC)
Ahamed ME
Meat Sci 75 (3) : 451 ~ 459
[2007]
Effect of cooking on physical, biochemical, bacteriological characteristics and fatty acid profile of tilapia (Oreochromis mossambicus)fish steaks
Dhanapal K
Arch Appl Sci Res 4 (2) : 1142 ~ 1149
[2012]
Dietary intake and risk assessment of contaminants in Korean foods
Moon JS
KFDA Press
[2003]
Cutlet
Wikipedia.
Cooking and handling methods that you can easily practices: A guide to food safety
Korea Food and Drug Administration
KFDA Press
[2009]
Cook: Cook to proper temperatures
A control strategy to assure safety conditions in the thermal treatment of meat products using a numerical algorithms
Santos MV
Food Con 21 (2) : 191 ~ 197
[2010]
' 가열 처리에 따른 커틀릿의 식품안전성 확보 조건'
의 유사주제(
) 논문