연구동향 분석
홈
알림
이용안내
오류접수
API
서비스소개
인기 연구 키워드 :
인기 활용 키워드 :
가자미 구이 저작·연하 용이 노인식 개발
김수정,주나미
2015년
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도
공유도
영향력
논문상세정보
저자
김수정,주나미
주제어
easilychewableandswallowablefoods
gelificationmethod
Optimization
pan fried flat fish
response surface design
RSM
참고문헌( 15)
유사주제 논문( 2,643)
식품과 식료 1,505건
optimization 1,030건
rsm 97건
response surface design 5건
easilychewableandswallowablefoods 3건
gelificationmethod 3건
인용/피인용
가자미 구이 저작·연하 용이 노인식 개발
' 가자미 구이 저작·연하 용이 노인식 개발' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제
식품과 식료
easilychewableandswallowablefoods
gelificationmethod
optimization
pan fried flat fish
response surface design
rsm
동일주제 총논문수
논문피인용 총횟수
주제별 논문영향력의 평균
2,614
0
0.0%
자세히
주제별 논문영향력
논문영향력
주제
주제별 논문수
주제별 피인용횟수
주제별 논문영향력
주제분류(KDC/DDC)
식품과 식료
1,506
0
0.0%
주제어
easilychewableandswallowablef ...
4
0
0.0%
gelificationmethod
4
0
0.0%
optimization
1,031
0
0.0%
pan fried flat fish
1
0
0.0%
response surface design
6
0
0.0%
rsm
98
0
0.0%
계
2,650
0
0.0%
* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수
0
닫기
' 가자미 구이 저작·연하 용이 노인식 개발'
의 참고문헌
농촌노인의 치아상태에 따른 건강상태 및 식이섭취 평가
최희선
대한영양사협회 학술지 16 (1) : 22 ~ 38
[2010]
노인의 구강건강행위가 치주상태에 미치는 영향 - 2010년 국민건강영양조사를 이용하여 -
정효경
대한치과기공학회지 34 (2) : 157 ~ 164
[2012]
Utilization of fats and oils for dysphagic patients
Ogoshi Hiro
Japan Oil Chemists’ Society 13 : 25 ~ 31
[2013]
The study on food those are easy to chew and swallow-The examination by sensory test, physical property test and electromyography
Minami Toshiko
The Japanese Society of Dysphagia Rehabilitation 9 : 213 ~ 220
[2005]
The dietary adequacy of edentulous older adults
Greksa LP
J Prosthet Dent 73 : 142 ~ 145
[1995]
The characteristic and optimization of fat replacers mixing ratio for pound cake
Ryu SY
Sookmyung Women’s Univ.
[2008]
Present situation of universal design food
Fujisaki Toru
New Food Industry 48 : 49 ~ 63
[2006]
Physical properties of foods of swallowing ease for aged
Kumagai Hitoshi
Chemical Society of Japan 49 : 610 ~ 619
[2011]
Physical properties of food for dysphagic patients
Hasaegawa Atsuko
The Japanese Society of Dysphagia Rehabilitation 56 : 47 ~ 57
[2010]
Older adults at risk of complications from microbial foodborne illness
Buzby JC
Food Review 25 : 30 ~ 35
[2002]
Nutritional Assessment and Practical
Chang YK
Shin Kwang Publishing
[2007]
Evalution of nutrient intake limiting factors and recipe development for the elderly
Park SJ
Seoul Univ.
[2004]
Effects of viscosity of liquid foods on palatal pressure
Takahashi F
Journal of Texture Studies 22 : 139 ~ 152
[1991]
Development of senior citizen food-food that eats softly easily
Ito Yuko
Packaging of Foodstuff 43 : 44 ~ 50
[2011]
Dental health status of elderly and its affection factors
Cho HL
Korean J Gerontol Soc 12 : 39 ~ 55
[1992]
' 가자미 구이 저작·연하 용이 노인식 개발'
의 유사주제(
) 논문