논문상세정보
' 원저 : 고온고압증기멸균이 우황청심원에 미치는 영향' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 한의학(韓醫學, 漢醫學)
  • abts
  • dpph
  • frap
  • hplc
  • sterilization
  • woohwangchungsimwon
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
892 0

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' 원저 : 고온고압증기멸균이 우황청심원에 미치는 영향' 의 참고문헌

  • 한약재의미생물허용한도 설정을 위한 모니터링
    이주현 한국한의학연구원논문집 12 (1) : 49 ~ 57 [2006]
  • 품질 보증을 위한 멸균법이 수종 생약의 지표성분 함량에 미치는 영향
    정춘식 약 학 회 지 50 (6) : 415 ~ 420 [2006]
  • 품질 보증을 위한 멸균법이 목단피의 패오놀 함량에 미치는 영향
    이용수 약 학 회 지 49 (2) : 180 ~ 184 [2005]
  • 중풍(뇌졸중)
    김영석 중풍학술대회논문집 : 1 ~ 56 [1995]
  • 우황청심원이 정상인의 심박변이도에 미치는 영향
    최창민 대한한방내과학회지 28 (4) : 717 ~ 726 [2007]
  • 우황청심원 관련 최근 연구 동향 : 국내 논문에 대한 고찰
    이제원 대한한방내과학회지 31 (4) : 775 ~ 791 [2010]
  • 시판 포도 주스의 항산화 활성 및 총 페놀 함량
    이혜련 한국식품저장유통학회지 15 (3) : 445 ~ 449 [2008]
  • 변방우황청심원(變方牛黃淸心元) 환제(丸劑) 및 현탁액(懸濁液)에 대(對)한 임상적(臨床的) 고찰(考察),
    안일회 대한한방내과학회지 12 (1) : 1 ~ 18 [1991]
  • 멸균법에 따른 황금의 미생물학적 품질보증과 바이칼린 함량에 미치는 영향
    정춘식 생약학회지 36 (3) : 220 ~ 223 [2005]
  • 대한약전 및 대한약전외 한약(생약) 규격집
  • 牛黃淸心元이 당뇨병 Rat의 혈액순환장애에 미치는 영향
    황성록 대한한의학회지 23 (2) : 352 ~ 367 [2002]
  • 牛黃淸心元과 蘇合香元의 效能에 關한 硏究
    남상경 경희대학교 [1990]
  • 太平惠民和劑局方
    陳師文 旋風出版社 : 81 ~ [1975]
  • 原方牛黃淸心元 현탁액(SU-3)에 대한 임상시험 보고. 최신의학
    안일회 대한본초학회지 33 (2) : 109 ~ 116 [1990]
  • Thermal processing enhances the nutritional value of tomatoes by increasing total antioxidative activity
    Dewanto, V. Journal of agricultural and food chemistry 50 (10) : 3010 ~ 3014 [2002]
  • The hydrophilic and lipophilic contribution to total antioxidant activity
    Arnao. Marino B Food Chemistry 73 (2) : 239 ~ 234 [2001]
  • The ferric reducing ability of plasma(FRAP) as a measure of “antioxidant power”: the FRAP assay
    Benzie. I.F.F. Analytical Biochemistry 239 (1) : 70 ~ 76 [1996]
  • Pharmacological Actions of New Woohwang chungsimwon Pill on Cenebral Ischemia and Central Nervous System
    Cho TS Archives of Pharmacal Research 41 (26) : 817 ~ 828 [1997]
  • Inhibition of Reactive Oxygen Species (ROS) and Nitric Oxide (NO) by Gelidium elegans Using Alternative Drying and Extraction Conditions in 3T3-L1 and RAW 264.7 Cells
    Hui-Jeon Jeon Preventive Nutrition and Food Science 17 (2) : 122 ~ 128 [2012]
  • In vitro antioxidant properties and FTIR analysis of two seaweeds of Gulf of Mannar
    Meenakshi. Selvaraju Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine 1 (1) : 66 ~ 70 [2012]
  • Ferric reducing/antioxidant power assay: direct measure of total antioxidant activity of biological fluids and modified version for simultaneous measurement of total antioxidant power and ascorbic acid concentration
    Benzie. I.F.F. Methods in Enzymology 299 (1) : 15 ~ 27 [1999]
  • Determination of wine antioxidant capacity by derivative potentiometric titration with electrogenerated chlorine
    S. Martinez European food research and technology 220 (5-6) : 658 ~ 661 [2004]
  • Comparative Acute Toxicity Studies on Woo Whang Chung Shim Won Suspension and Pill in Mice
    Kwack SJ Korean Journal of Toxicol 12 (2) : 295 ~ 303 [1996]
  • Antioxidant activity of extracts from Acaciac on fusa bark and hear twood
    Chang, S.-T. Journal of Agricultural and Food Chemistry 49 : 3420 ~ 3424 [2001]
  • A monitoring for the establishment of microbial limit of herbal medicin(1)
    Lee JH Korean Journal of Oriental Medicine 12 (1) : 49 ~ 57 [2006]