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연구논문 : 전주 수원백씨인재공파 종가 학인당의 모심상 메뉴 개발
김미혜 ( Mi Hye Kim )
정혜경 ( Hae Kyung Chung )
2014년
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도
공유도
영향력
논문상세정보
저자
김미혜 ( Mi Hye Kim )
정혜경 ( Hae Kyung Chung )
주제어
Food Culture
Hakindang
Headfamilyfood
Jeonju
mosimdiningtable
참고문헌( 33)
유사주제 논문( 109)
jeonju 52건
food culture 48건
headfamilyfood 5건
hakindang 3건
mosimdiningtable 1건
인용/피인용
연구논문 : 전주 수원백씨인재공파 종가 학인당의 모 ...
' 연구논문 : 전주 수원백씨인재공파 종가 학인당의 모심상 메뉴 개발' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제
food culture
hakindang
headfamilyfood
jeonju
mosimdiningtable
동일주제 총논문수
논문피인용 총횟수
주제별 논문영향력의 평균
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자세히
주제별 논문영향력
논문영향력
주제
주제별 논문수
주제별 피인용횟수
주제별 논문영향력
주제어
food culture
49
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hakindang
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headfamilyfood
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jeonju
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mosimdiningtable
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계
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* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수
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' 연구논문 : 전주 수원백씨인재공파 종가 학인당의 모심상 메뉴 개발'
의 참고문헌
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[2006]
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[2013]
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[2012]
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김미혜
한국식생활문화학회지 28 (3) : 261 ~ 271
[2013]
노블레스오블리주
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[2007]
국내관광 활성화 방안에 관한 연구-경주 양동마을을 중심으로-
이문진
한국사진지리학회지 23 (4) : 131 ~ 141
[2013]
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송완구
관광학연구 35 (9) : 401 ~ 424
[2011]
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[2010]
儒敎 祭禮의 構造와 意味- 忌祭를 중심으로
도민재
동양철학연구 (42) : 225 ~ 255
[2005]
「屠門大嚼」을 통해 본 조선중기 지역별 산출 식품과 향토음식
차경희
한국식생활문화학회지 18 (4) : 379 ~ 395
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https://from1908.kr
Types of Local Governments' Place Marketing Strategy : a Case of Jeju Special Self-Governing Province
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The industrialization present condition and case of the head family food
Kim Y.
Korean Soc. Commu. Living Sci 4 : 29 ~ 54
[2011]
The head family food's value from the cultural perspective-condition and identity of the 21 Centurytype head family food
Joo YH.
Korean Soc. Commu. Living Sci 4 : 3 ~ 12
[2011]
The formation of the head family and the sacrificial rite : The focus on the head family of Hakbong Seongil
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Pomegranate pure chemicals show possible synergistic inhibition of human PC-3 prostate cancer cell invasion across
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Marketing Mix Strategy for Cultural Tourism in Andong Region
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Cultural history the Earth Corporation : 85 ~
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Jeonjoo Hanok Village
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Honam area travel in the early 18th Century-Namyurok and Namhaengjip
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Dietary culture for sacrificial rituals and foods in Andong Area()-Bul-Chun-Wi Sacrificial Rutuals and Foods
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Characteristic and significance of Head family's culture
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CAN (Computer Aided Nutritional analysis program) Pro 4.0. D176E8F12
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[2013]
' 연구논문 : 전주 수원백씨인재공파 종가 학인당의 모심상 메뉴 개발'
의 유사주제(
) 논문