저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 저온 저장 중 품질 특성

논문상세정보
' 저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 저온 저장 중 품질 특성' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 식품과 식료
  • antioxidant activity
  • electron beam irradiation
  • orange
  • quality characteristics
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
2,791 1

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' 저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 저온 저장 중 품질 특성' 의 참고문헌

  • 포장재 처리에 따른 한라봉 감귤의 저장 중 품질변화
    이상협 한국식품저장유통학회지 15 (2) : 185 ~ 190 [2008]
  • 키토산 및 칼슘 처리와 저장고 형태에 따른 월동 온주밀감의 저장 중 품질변화
    고정삼 한국식품저장유통학회지 9 (1) : 85 ~ 91 [2002]
  • 참다래 주스의 이화학적 특성에 미치는 살균 및 저장온도의 영향
    이진원 한국식품과학회지 35 (4) : 628 ~ 634 [2003]
  • 전자선 조사가 건조 오징어의 미생물학적 안전성 및 품질에 미치는 영향
    고종관 한국식품영양과학회지 34 (3) : 433 ~ 437 [2005]
  • 적양배추 새싹채소의 발아 및 저장 조건 최적화
    백경환 한국식품과학회지 45 (1) : 13 ~ 19 [2013]
  • 식품 및 공중보건산업에서 방사선 조사기술 이용 국내·외 현황
    변명우 한국식품저장유통학회지 10 (1) : 106 ~ 123 [2003]
  • 수입과실류(바나나, 오렌지, 파인애플)를 대상으로 Methyl Bromide (CH_3Br)와 Hydrogen Cyanide (HCN) 훈증소독 처리 후 약제 잔류 특성
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  • 광자극발광법과 열발광법 분석을 통한 전자선과 감마선 조사식품의 비교 연구
    김규헌 한국식품위생안전성학회지 28 (3) : 258 ~ 266 [2013]
  • 감마선 조사와 저장온도에 따른 사과의 기능성 성분 및 조직감 변화
    김동호 한국식품저장유통학회지 14 (3) : 239 ~ 246 [2007]
  • 감마선 조사와 저장온도에 따른 복숭아의 품질특성 변화
    윤혜정 한국식품저장유통학회지 15 (3) : 377 ~ 384 [2008]
  • 감마선 조사 마(Yam)즙의 미생물학적 및 일반품질 특성
    송현파 한국식품저장유통학회지 17 (4) : 494 ~ 499 [2010]
  • Wholesomeness of irradiated foods
    Thayer DW Food Technol 48 : 132 ~ 135 [1994]
  • The Rhodotron, a new 10 MeV, 100 kW, cw metric wave electron accelerator
    Jongen Y Nucl Instrum Methods Phys Res, Sect B 79 : 865 ~ 870 [1993]
  • Temperate-zone pomology physiology and culture
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  • Radiation processing: basic concepts and practical aspects
    Cleland MR J Ind Irradiat Technol 1 : 191 ~ 218 [1983]
  • Quality of gamma irradiated California Valencia oranges
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  • Quality of electron beam irradiation of blueberries(Vaccinium corymbosum L. )at medium dose levels(1. 0-3. 2 kGy)
    Moreno MA LWT-Food Sci Technol 40 : 1123 ~ 1132 [2007]
  • Phytosanitary treatment using methyl bromide alternatives
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  • Physicochemical properties and sensory evaluation of Citrus unshiu produced in Cheju
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  • Non-destructive determinable selecting and internal quality evaluation of satsuma mandarin
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  • Navel Orangeworm (Lepidoptera: Pyralidae) Intercepted on Fresh Oranges from the USA at the Korean Port of Entry
    홍기정 한국응용곤충학회지 51 (3) : 295 ~ 297 [2012]
  • International cooperation for establishing SOP on quarantine management of irradiated food in international trade : 1 ~ 3
    Lee JW [2009]
  • Gamma irradiation of codling moth(Lepidoptera : Tortricidae)eggs as a quarantine treatment
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  • Electron beam irradiation treatment of cantaloupes : effect on product quality
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  • Effects of electron beam irradiation on physical, textural, and microstructural properties of “Tommy Atkins” mangoes (Mangifera indica L.)
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  • Effect of low dose irradiation on composition of tropical fruits and vegetables
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  • Effect of gamma irradiation treatment at phytosanitary dose levels on the quality of ‘Lane Late’ navel oranges
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  • Comparative effect of gamma irradiation and methyl bromide fumigation on disinfestation and physiocochemical quality of acron
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  • Changes in sugars, amino acids during ripening and storage of apples(Cv. Glockenapfel)
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  • Carotenoid, color value, UV spectrum, organic acid and free sugar contents of citrus varieties produced in Cheju
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  • Bioactive phenolics and antioxidant propensity of flavedo extracts of Mauritian citrus fruits : potential prophylactic ingredients for functional foods application
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  • An experimental study for the properties of cornus officinal used in dyeing textile
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